📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Loaloa napisał/a:
A co ci takiego te pedały zrobiły, że ich tak nie lubisz?
To że wpierdzielają się wszędzie z swoimi poglądami gorzej niż Jehowi. Chociaż ich przynajmniej można szanować za wyjątkową uczciwość.
Wielcy artyści mieli takie, a nie inne skłonności. Ale każdy docenia ich dzieła po dziś dzień. A ich życie seksualne traktowało się z przymrużeniem oka i uśmiechem, a nie piętnowaniem. Teraz wszędzie wpychają się z swoimi poglądami, bo przede wszystkim liczy się że są gejami, a nie to co dają społeczeństwu. A przez swoją namolność tylko obracają to w ludzką nienawiść, bo nikt nie lubi jak się mu ktoś ciągle wpycha namolnie.
XasakkuX napisał/a:
2. Zajebista republika skoro nakazują czcić niewidzialne istoty i w żaden sposób nie starać się podważać ich istnienia...
A po cholerę masz się komuś wpierdzielać w jego sprawy i podważać cokolwiek? Ludzie idą co cerkwi, tak zostali wychowani tak kultywują. Więc nie zmieni tego żaden oszołom co robi cyrk pod świątynią.
Putin to prawdziwy przywódca narodu, który potrafi mocno trzymać całą Federacje rosyjską prowadząc ją w dobrą stronę. Prawdziwy mąż stanu który wzbudza szacunek i potrafi pier***nąć pięścią w stół gdy mu coś nie pasuje. Można go nie lubić, ale trzeba przyznać że jest o stokroć bardziej charyzmatycznym politykiem od namiestnika europejskiego Tuska czy tych Rumpujów i innych z Bruksely.

Gdyby Polacy mieli takiego przywódce każdy mógłby normalnie nienawidzić pedałów, a przez media wszyscy się z tym kryją i udają tolerancyjnych. Prawda jest jednak taka, że Polacy są nietolerancyjni tak samo jak Rosjanie, tylko UE propaguje ten szajz, a PO żeby się im przypodobać robi to samo.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie