Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Pyndelek na Ts'sie .
Godomogo • 2012-07-18, 21:19
Sytuacja na Ts'sie , niejaki " Holsik ,, zaczął Spine widac Kozak Małoletni z Niejakim "Travelem "
; ) Mozna sie Posmiac z Kozaczka ; ) .

Zgłoś
Konto usunięte 2012-07-19, 1:49
test iq z wyślij smsa, kto wyśle, przegrywa z miejsca
Zgłoś
Konto usunięte 2012-07-19, 2:33
Dżamaló napisał/a:

Przyznam Ci rację w prawie wszystkim, oprócz jednego, tego że to podpoznańska wioska, obstawiałbym że jakieś kresy wschodnie, może podkarpackie, lub górny śląsk Chociaż prawdą jest że PZ potrafią pokazać "klasę".

Ja bym obstawiał Podlaskie. Kiedyś grałem z gośćmi właśnie stamtąd i mieli podobny dziwny dialekt. Tylko, że oni trzymali kulturę i nie mieli 15stu lat...
Zgłoś
Konto usunięte 2012-07-19, 3:08
"Nikt mnie nigdy nie przetyrał" ten tekst rozwalił mnie...
W sumie, to po c🤬j tyrać kogoś, kto sam z siebie robi pośmiewisko...
Duże jaja, którymi się spuszcza z małym pyndlem ^^ Czasem mam wrażenie, że debili jednak sieją gdzieś na polu buraczanym.
Swoją drogą nasz "27 latek" powinien zamiast siedzieć na necie zająć się zadaniem domowym na lekcje w swoim gimnazjum... specjalnym.

A BrzydkiBurak ostrzegał. Dysmózgia prowadzi do całkowitego zaniku mózgu. Holsika już się nie uratuje.
Zgłoś
obstawpojare 2012-07-19, 3:38
"KURRWO C🤬LU!" gimnazjalny sposób do jechania ludzi przez internet
Zgłoś
Ch0ryy 2012-07-19, 3:53
Swoją drogą ten kozak ma znajomy głosik z mojej Gimbazy ,też miota k🤬ami itp. Ale przynajmniej jest zabawnie jak trafi taki na gości jak ci w nagraniu
Zgłoś
Wiewiór z lasu 2012-07-19, 4:07
Żyjemy w dobie internetu, anonimowość, wolność słowa itp. Tak zachowują się gówniarze z czasów, kiedy przestało być modne kupowanie roweru na komunię, bo internet był nowością, kultura osobista jest na poziomie ściany wydobywczej w kopalni węgla, piwko za spokój panów, których atakował ten gimbozaur.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-07-19, 8:03
Zgłoś
Konto usunięte 2012-07-19, 9:48 1
ni c🤬ja nic z tego bełkotu nie rozumiem.
Zgłoś
TommyTheRipper 2012-07-19, 11:49
K🤬a takie pedalstwo teraz gra, siedzi na voice chatach, że to mała bania. Patologia po prostu, starzy za mało kochali, albo za dużo i taka patola siedzi przed kompem i wk🤬ia. Jebią mnie CS-y, czy inne ścierwa, już od lat paru w to nie gram właśnie przez takie małe, sk🤬iałe gimbusy ew. dzieci z podstawówki, które przez chat kozaczą, a na ulicy boi się podejść bez starszego o 10 lat brata i jego kolegów/5 kolegów spod bloku. Niech sobie w to grają murzyńska pała im w dupę. Istnieją jeszcze gry, w których można znaleźć ogarniętych ludzi w klanie, z którymi da radę pograć, a nawet pogadać "normalnie", ale to już jest taka rzadkość jak tygrys syberyjski.

podpis użytkownika

I'm the heretic
Ain't diplomatic - you're so pathetic
And I piss on your church!
I'm the heretic
I ain't no preacher - no fuckin' teacher
The leech that sucks your life
Zgłoś
Konto usunięte 2012-07-19, 12:02
xts napisał/a:

NIe nie nie, 90% że spod poznania, charakterystyczne zakończenie z "nie" bynajmniej białostosko/augustowskie, na bank poznań

Tej, mówisz do rodowitego Poznaniaka, chyba dobrze wiem jak PZ się wypowiadają Powyżej też już ktoś wypowiedział się że raczej kresy wschodnie. Jak dwóch ludzi, w tym rodowity Poznaniak mówi Ci że to nie z Poznańskiego, to spróbuj jeszcze raz posłuchać wypowiedzi tego szczeniaka
Zgłoś
Konto usunięte 2012-07-19, 12:32
Dżamaló napisał/a:

Tej, mówisz do rodowitego Poznaniaka, chyba dobrze wiem jak PZ się wypowiadają Powyżej też już ktoś wypowiedział się że raczej kresy wschodnie. Jak dwóch ludzi, w tym rodowity Poznaniak mówi Ci że to nie z Poznańskiego, to spróbuj jeszcze raz posłuchać wypowiedzi tego szczeniaka

w sumie racja tej, bej by szczuł kejtrami gdyby był z poznania
Zgłoś
Konto usunięte 2012-07-19, 13:19
xts napisał/a:

w sumie racja tej, bej by szczuł kejtrami gdyby był z poznania

A przede wszystkim za mało tej, tej!*

*A raczej całkowity jego brak.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-07-19, 16:26
Z obu stron debile. pierwszy wiadomo dlaczego a drugi po co go prowokuje
Zgłoś
iHadToGo 2012-07-19, 17:02