👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

a ja tylko czekam aż jakiś gimbus wredny hasło pozmienia. no nic, jak na razie należy ci się order uśmiechu
i hasła też się nie da zmienić
Bo gdyby się dało, to już pewnie Sadole zrobiliby to dawno

E tam, na takich konwentach jest cala masa prawdziwych sadoli. Serio. Tam sa same z🤬by, nikogo normalnego, za to piwo!
Ku*wa jak dał konto do Brazzersów to nie musieliscie zmieniać hasła... Myślicie, że tylko wy chcecie walić Niemca w hełm w HD? Sczyt sk*rwys*ństwa ... :/. Teraz mój robak będzie musiał się męczyć patrząc na ujową jakość. Dzięki, a przecież konto mogło być wspólne. Wtedy każdy po kolei mógłby zostawić na nim rombek swojej fap hostorii poprzez dodanie jednego filmu do favorites...
No to jedziemy
Won z tym syfem, wolał bym zeżreć gówno niż oglądać to dłużej jak godzinę, bezrobocie pnie się w górę, głód narasta, cała Europa się z nas śmieje, ale lepiej zająć się pedalskimi potańcówkami.

Won z tym syfem, wolał bym zeżreć gówno niż oglądać to dłużej jak godzinę, bezrobocie pnie się w górę, głód narasta, cała Europa się z nas śmieje, ale lepiej zająć się pedalskimi potańcówkami.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie