tak bym widział tym wszystkich ekoz🤬bów ostatnie pokolenie itd ., im by to pasowało ..
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
Czemu ona to robi? Nie rozumiem. Taka atrakcyjna kobieta, może dupy dawać za $ i dobrze z tego żyć, po co jej to grzebanie w wysypisku?
Wszystko świeżutkie tak jak ta jej reklamówka. My jesteśmy po prostu za dużo w dupie mamy.
00:44 Marnotrawstwo!
Nie do pomyślenia w UE - czyli Mięso Oddzielane Mechanicznie - to wszystko się mieli i żresz to na co dzień
karton w parówkach to akurat każdy zna.
Nie do pomyślenia w UE - czyli Mięso Oddzielane Mechanicznie - to wszystko się mieli i żresz to na co dzień
karton w parówkach to akurat każdy zna.
FulTun napisał/a:
Bez musztardy.?
Nagrałeś jak rzygasz, to teraz nagraj jak to zjadasz.
kulawiec napisał/a:
Nagrałeś jak rzygasz, to teraz nagraj jak to zjadasz.
To powiedz kiedy będziesz gotów z łyżka w reku. Nakładam.
FulTun napisał/a:
To powiedz kiedy będziesz gotów z łyżka w reku. Nakładam.
Świetnie, to ja już trzymam łyżkę i czekam, jak zjesz i dasz filmik. Możemy nawet tutaj prawie wszyscy trzymać łyżki jak będziesz nagrywał filmik, jak to zjadasz. Wszyscy pewnie nie, bo niektórzy będą sobie wtedy pewnie walić.
Ppoolicjjaaa napisał/a:
lewo skrętnych....!
Debilem to trzeba być, by widzieć w mojej wypowiedzi skręt w lewo...
Od wieków przeglądam makabryczną sieć. Kiedy zobaczyłem tę szaloną sukę grzebiącą w śmieciach i trzymającą tę wyrzuconą, pieprzoną obrzydliwą rzecz, zacząłem wymiotować. To pierwszy raz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie