Wwa24 napisał/a:
Przypomina mi to stare dobre czasy, moja pierwsza praca to bym właśnie mc i za moich czasów policja dostawała kawę za free a że wolałem pracować w nocy to jak słyszałem. Że kawa dla policji, zawsze był dodatek xD
To jestes k🤬a bez honoru. Przyjdz i zrob to przed nimi to zrobia z takim odpadem porzadek...
Ta, akurat ktoś nagrywał, a gość sobie tak po prostu spojrzał na kamerę i w otwartej kuchni napluł do buły.
Przecież to jebie ustawką na kilometr... Ale w sumie co się dziwić, ogrom ludzi 35+ łapie się na fejki zrobione przez AI.
Przecież to jebie ustawką na kilometr... Ale w sumie co się dziwić, ogrom ludzi 35+ łapie się na fejki zrobione przez AI.
smc napisał/a:
Dlatego nigdy nie jem niczego że spelun typu makdonalds cz kejefsyf, nie mówiąc o budach kebapem.
To upadek człowieczeństwa, porównywalny z pieczonym szczurem w średniowieczu.
Tak, bo ci ktokowiek uwierzy ze nie jadleś. Z reszta nie ma reguły nawet w restauracji kucharz mogł moczyc w zupie swoje nogi albo k🤬sa ; a potem zupe ze smakiem zjadles; stary tu chodzi o ludzi k🤬y którzy robia jedzenie ;
Stary mu pewnie to samo robił w dzieciństwie + polewał mu śmietaną z c🤬ja płatki Nesquik
Jako gówniarz pracowałem trochę w gastronomii i nigdy nie przyszło mi do głowy żeby pluć do żarcia klientom, nawet kiedy bywali c🤬jami to doj🤬em kilka razy za dużo chili ale nie dodawałem nic "od siebie". Po pierwsze sam nie chciałbym żeby ktoś zrobił mi coś takiego, po drugie to głupota działać na szkodę swojego chlebodawcy a po trzecie to nie wina tych ludzi że masz c🤬jową pracę i szefa który cię wk🤬ia. Jeśli aż tak nie podoba ci się robota to ją zmień bo wyżywając się na nieświadomych klientach pokazujesz tylko jak słabą p🤬dą jesteś. To jak Ali G pokazujący policji środkowy palec chowając rękę za drzwiami samochodu, prawdziwy kozak :p
Mój kolega napluł kiedyś klientowi do żarcia ale zrobił to na jego oczach podając mu talerz, takie coś jestem jeszcze w stanie zrozumieć
Mój kolega napluł kiedyś klientowi do żarcia ale zrobił to na jego oczach podając mu talerz, takie coś jestem jeszcze w stanie zrozumieć

SofijaMerengue napisał/a:
P🤬lisz, poczytaj trochę w internecie o tym. Tak naprawdę normalnie te budy sobie dalej działają w Rosji tylko, że pod inną nazwą ;D
Jasne.
w dzikich krajach 4 świata można sobie otworzyć bar pod nazwą Macdonald, sprzedawać kupę i nikt ci nic nie zrobi, bo w tych prymitywnych narodach nie działa prawo międzynarodowe i mogą sobie robić co chcą. Tak więc ten twój w rasiii bigmak różni się od naszego jak między krzesłem elektrycznym a zwykłym.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Dlatego nie jadam niczego poza domem! Burgera sama sobie robię;jeszcze lepszego!
@Geraldinio: Nie musisz się od razu rzucać i uważać, że mieszkam w Rosji żeby ci coś takiego stwierdzić. Ta rusofobia już wam tak weszła do głowy, że każdy kto stwierdzi jakiś fakt który nie zgadza się z waszą narracją jest najczęściej wyzywany od ruskiej onucy albo tak jak w tym przpadku na pewno mieszka w Rosji? Leczcie się ludzie, bo ta propaganda zjadła wam ostatnie szare komórki. Szukacie wrogów nie po tej stronie granicy, ale to już tylko taki mały niuans

Już go namierzyli eta kamrat
thesun.co.uk/news/35876845/worker-spits-burger-video-mcdonalds-russia/
Kiedyś był podobny cwaniak to też się długo nie ukrył.
latimes.com/business/la-fi-mo-burger-king-lettuce-4chan-20120718-story.html

thesun.co.uk/news/35876845/worker-spits-burger-video-mcdonalds-russia/
Kiedyś był podobny cwaniak to też się długo nie ukrył.
latimes.com/business/la-fi-mo-burger-king-lettuce-4chan-20120718-story.html