Ja tylko powiem co o tym wszystkim sądzę.
Długo się zastanawiałem po co promowane są te wszystkie LGBTQWRERTY promowane, po co są zwożeniu tu jacyś imigranci z maroka itp. W sensie to wszystko kosztuje pieniążki, a żydzi jakoś średnio mi się wydają nastawieni na charytatywne akcje czy tam ideologiczne
Ale już wiem. To jest zgodne z starą rzymską zasadą, dzięki której stworzyli imperium które przetrwało 500 lat.
divide et impera
Dziel i rządź.
Właśnie tak żydzi cementują swoją władze w obecnej Europie, dzieląc społeczeństwo, a przez media manipulując nimi w sposób aby to ich ludzie wygrywali w wyborach i a aby swoją narracje narzucać (patrz PO i ich polityka wstydu), patrz Szwecja, patrz Francja.
Powiem więcej. Obecnie rozwój mass mediów znacznie ułatwił żydom robote, bo teraz moi kochani sadole walka trwa o nasze dusze, o nasze umysły, a zewsząd DOSŁOWNIE zewsząd zalewani jesteśmy propagandą. Czy to PIS, PO, żydzi, itp wszędzie jest to samo - PROPAGANDA i pranie mózgów.
Ja ogólnie nie jestem religijnym człowiekiem i nigdy w Boga raczej nie uwierze, ale widzę jego wpływ na społeczeństwo. Społeczeństwo pozbawione Boga szuka ideologii dzięki której mogłoby zapełnić swoją lukę moralną. Tak samo komuniści walczyli z Bogiem, bo bez niego społeczeństwo łatwiej ulegało indoktrynacji.
Przez te przemyślenia nawet zacząłem chodzić do kościoła, bynajmniej nie po to by się modlić, lecz po to by przeszkodzić ich działalności, bo jednak ludzie to zwierzęta stadne, a uważam iż trzeba pokazać jedność narodu polskiego. Religia jest jednym z czynników łączących ludzi, społeczeństwo narody. (patrz wpływ religi na bałkanach)
Wg mnie 1h przemyśleń (bo to własnie robie w kościele) w tygodniu, nad swoim życiem, biznesem, pracą, przyszłością każdemu się przyda.
Mogę, więc nazwać siebie praktykującym agnostykiem katolickim (LOL) xD