👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ardrian napisał/a:
Co by nie powiedzieć to nauczycieli tak łatwo jak lewaków czy narodowców nie zagnie
![]()
Przecież zagiął. Chociażby najszybszym ssakiem na świecie

podpis użytkownika
Życie to zupa, a ja mam widelec
decode21 napisał/a:
Jeszcze jedno, bo niby argument że dużo nauczycieli straci pracę. To jak może być mniej nauczycieli potrzebnych jak liczba dzieci się nie zmieni.
Tylko nauczycieli jest prawdopodobnie za dużo. Jak Halinka z podstawówki, zamiast przez dwugodzinne okno między zajęciami popijać kawusię z Basiunią, pójdzie na lekcje z 7A i 8B, to się nagle okaże, że wystarczy dwóch nauczycieli do ogarnięcia ośmiu roczników, a nie trzech w podstawówce i dwóch w gimnazjum. Prawda jest taka, że wielce uczeni magistrzy (bo to przeważnie najwyższy tytuł naukowy nauczycieli w gimnazjach) dmuchają w te chińskie trąbki za 10zł, bo wiedzą że są zbędni.
Jak to często mówiła moja nauczycielka od chemii w gimnazjum - "Wiecie dlaczego jesteście takimi kretynami? Bo uczą was kretyni, co to się do szkół wyższych i średnich nie nadawali.".

Trzeba było się uczyć, a nie teraz protestować i trząść portkami, że się pracę straci...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie