podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Co by nie powiedzieć to nauczycieli tak łatwo jak lewaków czy narodowców nie zagnie
![]()
Dzisiejsza szkoła to cyrk, dopiero w technikum człowiek zaczyna się uczyć czegoś przydatnego (lub zawodówka)@decode21 Co ciekawsze w dupie mają żenujący poziom edukacji w gimnazjach, więc strajkują bo się boją o robotę i gdzie ta ich niby misja niesienia kaganka?
Dość dobra stara nowa pyta
![]()
podpis użytkownika
Życie to zupa, a ja mam widelecJeszcze jedno, bo niby argument że dużo nauczycieli straci pracę. To jak może być mniej nauczycieli potrzebnych jak liczba dzieci się nie zmieni.
podpis użytkownika
Przybyłem, napisałem komentarz, zobaczyłem o czym jest tematK🤬a skończył inżynierię rolniczą i sprzedaje plastikowe trąbki na ulicy w wózku sklepowym.
podpis użytkownika
Jaranie się Magikiem,max kolonko TO PEDALSTWO !!Po c🤬j o rok dłuższa podstawówka? Oby wyj🤬i te gimnazja i przywrócili porządne szkoły techniczne i szkoły uczące zawodu
Dzisiejsza szkoła to cyrk, dopiero w technikum człowiek zaczyna się uczyć czegoś przydatnego (lub zawodówka)