Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co by nie powiedzieć to nauczycieli tak łatwo jak lewaków czy narodowców nie zagnie
![]()
Przecież zagiął. Chociażby najszybszym ssakiem na świecie

Dzisiejsza szkoła to cyrk, dopiero w technikum człowiek zaczyna się uczyć czegoś przydatnego (lub zawodówka)@decode21 Co ciekawsze w dupie mają żenujący poziom edukacji w gimnazjach, więc strajkują bo się boją o robotę i gdzie ta ich niby misja niesienia kaganka?

Dość dobra stara nowa pyta
![]()
co k🤬a ? do dupy raczej
p🤬leni nauczyciele, za robote sie weźcie a nie za protesty
c🤬je
podpis użytkownika
Życie to zupa, a ja mam widelecJeszcze jedno, bo niby argument że dużo nauczycieli straci pracę. To jak może być mniej nauczycieli potrzebnych jak liczba dzieci się nie zmieni.
Tylko nauczycieli jest prawdopodobnie za dużo. Jak Halinka z podstawówki, zamiast przez dwugodzinne okno między zajęciami popijać kawusię z Basiunią, pójdzie na lekcje z 7A i 8B, to się nagle okaże, że wystarczy dwóch nauczycieli do ogarnięcia ośmiu roczników, a nie trzech w podstawówce i dwóch w gimnazjum. Prawda jest taka, że wielce uczeni magistrzy (bo to przeważnie najwyższy tytuł naukowy nauczycieli w gimnazjach) dmuchają w te chińskie trąbki za 10zł, bo wiedzą że są zbędni.
Jak to często mówiła moja nauczycielka od chemii w gimnazjum - "Wiecie dlaczego jesteście takimi kretynami? Bo uczą was kretyni, co to się do szkół wyższych i średnich nie nadawali.".
K🤬a skończył inżynierię rolniczą i sprzedaje plastikowe trąbki na ulicy w wózku sklepowym.
Wykreował pilną potrzebę. Może i po inżynierii rolniczej ale na ekonomii też się zna

Po c🤬j o rok dłuższa podstawówka? Oby wyj🤬i te gimnazja i przywrócili porządne szkoły techniczne i szkoły uczące zawodu
Tylko ze znajac Polske to beda to zawody z dupy i od czapy. Trudno powiedziec jakie zawody beda istniec za 20 lat - a wielu ktore znamy teraz zapewne nie bedzie w dobie postepujacej automatyzacji.
Dzisiejsza szkoła to cyrk, dopiero w technikum człowiek zaczyna się uczyć czegoś przydatnego (lub zawodówka)
Niepotrzebni więc nam już lekarze, architekci czy naukowcy rozwijający biotechnologie. Eh proszę chociaż tak nie generalizować bo i jak ktoś chce to nawet w gimnazjach i innych szkołach można się czegoś nauczyć.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie