👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

ku*wa myśli że jak ma kamerę i mikrofon to mu wszystko wolno. Dobra szedł spedalony chłopak, można wrzucić, ale on za bardzo cwaniaczy już

nie pyta dresow czy kiboli czy robia laske, bo oni nie wygladaja na takich skrytopedalow jak ten koles. proste

Bardzo dobrze zrobił ! Czemu się tak oburzacie ? Też zakładacie rurki, damskie płaszczyki i torbę przez ramię, że tak bronicie jakiegoś pederasty ? Pyta kogo chce na ulicy i ja się bardzo cieszę, że ciśnie z bliżej nie ustalonych płciowo odchyłów. Mam wrażenie, że jakby służba wojskowa była wciąż obowiązkowa, to na ulicach szybko by spadła liczba takich lewusów.

Vincent Vega napisał/a:
torbę przez ramię
To nie torebka to sakwa. Indiana Jones miał taką.

Chociaż z drugiej strony

PS. Chcecie pooglądać prawdziwych pedałów? Włączcie Ju Ken Dens, tam są ostre przypały
@down
Right, bro. Poprawione

Skąd ten fragment? Nie ma u nich żadnego nowego odcinka, to jakieś stare wykopalisko?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie