Dobrze że zrobiłeś coming out na sadisticu.
orum: Absurdy dnia codziennego Wysłany: 2018-11-18, 17:33 Temat: Angry Goy II
Spoko, fajna gra. Ale porównywanie mnie do pedofila jest karygodne. Jestem gejem, mam narzyczonego i jestem mega szczęśliwy, że mogę spędzić z nim resztę życia....
Ale wracając do tematu, sugerujesz że przez cesarskie cięcie nie wychodza homo? Ba, kto wie moze nawet pierwszy homo własnie sie urodził z transformersa meżczyzny, który zachował sobie macice. Nie jesteś na bieżąco z nowymi pomysłami zboczeńców spod znaku LBGTRTVAGD
Jakie porownywanie do pedofila, o czym ty mowisz xd
Ja tu brownie srodowiska lgbt przeciez xd
podpis użytkownika
Oglądam sadola od lat I dopiero postanowiłem zalozyc konto. Żal.Gdzie nie jest temat homoseksualizmu, tam zawsze poligon6 produkuje kilkadziesiąt postów. Najbardziej niedyskretny, kryptopedał
Nie pamietasz jak cię zapinalem, ty łobuzie! Już tak rozepchany jesteś?
podpis użytkownika
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.

Nie pamietasz jak cię zapinalem, ty łobuzie! Już tak rozepchany jesteś?
A nie mówiłem? Pedał. Jeszcze fantazjuje na mój temat

Jebac pedalstwo.

Ja tam wole j🤬 kobiety

Ja tam wole j🤬 kobiety
Gdybyś był Pinokiem to nos by urósł

Gdybyś był Pinokiem to nos by urósł
Wolę... co nie znaczy, że to robię. W końcu przynależność portalowa zobowiązuje

Jest subtelna różnica. Prawactwo jest głupie bo ma braki w wyksztalceniu, w tym przypadku brak znajomosci angielskiego. Lewactwo to wyedukowani debile. Nie ma co rozgrzeszać niewyedukowanej ciemnoty, ale wykształcony człowiek, który wiezry w czerwone brednie jest chyba gorszym imbecylem, bo cała nauka poszła jak krew w piach.
...TA...KREW ODRAZU