Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Pyta wśród pedałów na Europride
Konto usunięte • 2012-04-02, 23:19
Pierwszy typ zagina czasoprzestrzeń!

Była część II, więc wrzucam cz. 1, której nie widziałem mimo poszukiwań.
Zgłoś
Dildowagins 2012-04-05, 16:55 3
pedały......

podpis użytkownika

jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Zgłoś
Jeadong 2012-04-05, 17:11
skizo napisał/a:

hmm sam nie wiem co o tym myśleć. Jest XXI wiek, Nie spalamy już ludzi na stosach za "czary" Nie karamy śmiercią, rozmawiamy w dziesiątkach języków, dzięki mediom widzimy świat jakim jest naprawdę (głównie internet bo TV to ściema)

Mi osobiście ci ludzie nie przeszkadzają, nawet rozśmieszają w pozytywnym znaczeniu. Ale rzygać mi się chce jak czytam niektóre wpisy ze do gazu, zabić, uciąć c🤬ja etc... Homosie się już tacy rodzą nie wybierają sobie tego "ok od dziś lubię k🤬sy..." Już tacy są i nie można ich piętnować za to...

Nie bronie ich, bo wiele rzeczy mi nie pasuje np adopcja dzieci... Gdzie wiadomo ,że podstawówka/gimnazjum/liceum było by dla nich Syberią, dzieciak nie wytrzymał by i sie powiesił bo 15 lat temu 2 tatusiów wzięło go z domu dziecka. Więc tu trzeba ostrożnie.

Ale to ,że sobie są, to mi wisi nie interesuje mnie ich życie, a już tym bardziej życie seksualne. tacy ludzie są wszędzie : są lekarzami, są żołnierzami, są prawnikami, są kierowcami dziecięcych autobusów co je wożą do szkoły. Nigdy pewnie byś nie pomyślał o takiej osobie ,że kocha ta samą płeć.

smiać sie z nich, o nich z nimi jasne ale w pozytywnym znaczeniu. Nie takim ,że po zdaniu w ich kierunku wzadzisz im kose w żebro za to ,że juz tacy po prostu są

Masz rację, chcą się lizać po c🤬jach proszę bardzo, nie interesuje mnie co ludzie robią we własnym domu (ćpanie na chacie też powinno być legalne), powiem więcej nie przeszkadza mi gej w społeczeństwie, tak jak wspomniałeś prawnik, lekarz itp. ale k🤬a mać tu właśnie jest granica, a oni ją przekroczyli. To nie są geje tylko kolorowe pedały, które wyszły ze swoich różowych klatek. Tacy ludzie nie mają prawa wychowywać dziecka bo jest to sprzeczne z naturą, już nie mówiąc o tym jakie rysy w psychice dziecka wyrządzają.

Jedno mnie jeszcze ciekawi. Gdzie się podziały te faszystowskie śmiecie, których tak wiele było na marszu niepodległości ? Nasuwa się tylko jeden wniosek...

podpis użytkownika

Sadistic - I love the whole world
Zgłoś
Konto usunięte 2012-04-05, 17:22 1
oroboros napisał/a:

Dla mnie to geje dzielą sie na:
pedały - spedalone cioty, co musza pokazać swoją gejoze, manifestować sie na ulicy chodzić w jakis lateksach lizać sie z facetami i obicagac gumowe k🤬sy dla zasady
homoseksualistów - ludzie, którzy maja inna orientacje sekusalna i sobie robia w domu zamknieci na 4 spusty co chca i z kim chcą

Gej był tylko jeden Fredy Mercury, reszta to zwykłe pedały
Zgłoś
mjolnir 2012-04-05, 18:10
Jeadong napisał/a:

Masz rację, chcą się lizać po c🤬jach proszę bardzo, nie interesuje mnie co ludzie robią we własnym domu (ćpanie na chacie też powinno być legalne), powiem więcej nie przeszkadza mi gej w społeczeństwie, tak jak wspomniałeś prawnik, lekarz itp. ale k🤬a mać tu właśnie jest granica, a oni ją przekroczyli. To nie są geje tylko kolorowe pedały, które wyszły ze swoich różowych klatek. Tacy ludzie nie mają prawa wychowywać dziecka bo jest to sprzeczne z naturą, już nie mówiąc o tym jakie rysy w psychice dziecka wyrządzają.

Jedno mnie jeszcze ciekawi. Gdzie się podziały te faszystowskie śmiecie, których tak wiele było na marszu niepodległości ? Nasuwa się tylko jeden wniosek...

WIDZISZ TY TYLKO PISZESZ, a "faszysta" taki jak ja wychodzi na ulicę. Co roku chodzę na kontrdemonstrację przeciw pedałom i proszę nie ośmieszaj się tymi idiotycznymi zdjęciami jak dziecko neo.
@evildead wiesz jaki plus miał twój idol? Zarażał HIVem innych pedałów

podpis użytkownika

"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
Zgłoś
Konto usunięte 2012-04-05, 18:13
@Jaedong: gdzie na marszu miałeś faszystów? No chyba, że mówisz o pedałach, bo właśnie oni są faszystami na chwilę obecną.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-04-05, 18:25
@mjolnir po pierwsze to nie jest mój idol po 2. poczytaj sobie o faszystach a nie p🤬lisz kocopoły udając mądrego, a i jeszcze jedno powątpiewam, że chodzisz na jakieś marsze baranie
Zgłoś
timmy77 2012-04-05, 18:26
@mjolnir
A czy przygłupie na historii spałeś, czy masz wyj🤬e na to, że Ci faszyści i naziści przodków mordowali?
Jeden z drugim siebie warci...
Hmm sorry, w podstawówce z tego co sprawdzałem nie ma w programie historii polski, a w gimnazjum ją pewnie w drugiej klasie wprowadzają dopiero...

podpis użytkownika

Let's rock'n'roll
Zgłoś
kaiel 2012-04-05, 18:40
kolega myślał pewnie o Antifie ...hehe tez jakies pedały

podpis użytkownika

plotę bzdury

*sypki drift po blacie*
Zgłoś
Konto usunięte 2012-04-05, 19:23 3
Powiem szczerze - jestem gejem, ale za każdym razem gdy widzę kolejną paradę równości tudzież kolejnego bojownika o prawa homo, zwyczajnie mnie cholera bierze. Przez takich właśnie ludzi, zwykli homoseksualiści, którzy po prostu są z osoba tej samej płci i się z tym w żaden sposób nie obnoszą obrywają najgorzej. Bo się potem kojarzy nas wyłącznie ze stereotypowym pedziem z z makijażem i piórkami w tyłku. I tak w zasadzie jest z każdą grupą społeczną - homoseksualistami, ludźmi religijnymi, nacjonalistami etc. W każdej takiej grupie znajdą się ludzie, którzy zachowując się jak zwykli idioci tworzą złą reputację całej reszcie.
Zgłoś
Pener 2012-04-05, 19:24
Drakhesh napisał/a:

Powiem szczerze - jestem gejem

zaraz ktoś tu napisze komentarz
Zgłoś
mjolnir 2012-04-05, 21:53
timmy77 napisał/a:

@mjolnir
A czy przygłupie na historii spałeś, czy masz wyj🤬e na to, że Ci faszyści i naziści przodków mordowali?
Jeden z drugim siebie warci...
Hmm sorry, w podstawówce z tego co sprawdzałem nie ma w programie historii polski, a w gimnazjum ją pewnie w drugiej klasie wprowadzają dopiero...

Czytaj ze zrozumieniem baranie "faszysta"

podpis użytkownika

"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
Zgłoś
vajron 2012-04-06, 23:30
timmy77, Jakoś mi się nie zdarza spotykać liżących się pedałów ale wątpie, żeby z tego powodu jakieś dziecko miało dostać traumy. Prędzej by dostało widząc 5 skinów kopiących jakiegoś cherlawego pedałka...
Zgłoś