Była część II, więc wrzucam cz. 1, której nie widziałem mimo poszukiwań.
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.orghmm sam nie wiem co o tym myśleć. Jest XXI wiek, Nie spalamy już ludzi na stosach za "czary" Nie karamy śmiercią, rozmawiamy w dziesiątkach języków, dzięki mediom widzimy świat jakim jest naprawdę (głównie internet bo TV to ściema)
Mi osobiście ci ludzie nie przeszkadzają, nawet rozśmieszają w pozytywnym znaczeniu. Ale rzygać mi się chce jak czytam niektóre wpisy ze do gazu, zabić, uciąć c🤬ja etc... Homosie się już tacy rodzą nie wybierają sobie tego "ok od dziś lubię k🤬sy..." Już tacy są i nie można ich piętnować za to...
Nie bronie ich, bo wiele rzeczy mi nie pasuje np adopcja dzieci... Gdzie wiadomo ,że podstawówka/gimnazjum/liceum było by dla nich Syberią, dzieciak nie wytrzymał by i sie powiesił bo 15 lat temu 2 tatusiów wzięło go z domu dziecka. Więc tu trzeba ostrożnie.
Ale to ,że sobie są, to mi wisi nie interesuje mnie ich życie, a już tym bardziej życie seksualne. tacy ludzie są wszędzie : są lekarzami, są żołnierzami, są prawnikami, są kierowcami dziecięcych autobusów co je wożą do szkoły. Nigdy pewnie byś nie pomyślał o takiej osobie ,że kocha ta samą płeć.
smiać sie z nich, o nich z nimi jasne ale w pozytywnym znaczeniu. Nie takim ,że po zdaniu w ich kierunku wzadzisz im kose w żebro za to ,że juz tacy po prostu są
podpis użytkownika
Sadistic - I love the whole worldDla mnie to geje dzielą sie na:
pedały - spedalone cioty, co musza pokazać swoją gejoze, manifestować sie na ulicy chodzić w jakis lateksach lizać sie z facetami i obicagac gumowe k🤬sy dla zasady
homoseksualistów - ludzie, którzy maja inna orientacje sekusalna i sobie robia w domu zamknieci na 4 spusty co chca i z kim chcą
Masz rację, chcą się lizać po c🤬jach proszę bardzo, nie interesuje mnie co ludzie robią we własnym domu (ćpanie na chacie też powinno być legalne), powiem więcej nie przeszkadza mi gej w społeczeństwie, tak jak wspomniałeś prawnik, lekarz itp. ale k🤬a mać tu właśnie jest granica, a oni ją przekroczyli. To nie są geje tylko kolorowe pedały, które wyszły ze swoich różowych klatek. Tacy ludzie nie mają prawa wychowywać dziecka bo jest to sprzeczne z naturą, już nie mówiąc o tym jakie rysy w psychice dziecka wyrządzają.
Jedno mnie jeszcze ciekawi. Gdzie się podziały te faszystowskie śmiecie, których tak wiele było na marszu niepodległości ? Nasuwa się tylko jeden wniosek...
podpis użytkownika
"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."podpis użytkownika
Let's rock'n'rollpodpis użytkownika
plotę bzduryPowiem szczerze - jestem gejem
@mjolnir
A czy przygłupie na historii spałeś, czy masz wyj🤬e na to, że Ci faszyści i naziści przodków mordowali?
Jeden z drugim siebie warci...
Hmm sorry, w podstawówce z tego co sprawdzałem nie ma w programie historii polski, a w gimnazjum ją pewnie w drugiej klasie wprowadzają dopiero...
podpis użytkownika
"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."