Oryginalna technika, prosta aczkolwiek skuteczna, taka amerykańska wersja "r🤬asz się, czy trzeba z tobą pochodzić".
"- Do you want to have sex with me?
- No."
Jasne....
"- Do you want to have sex with me?
- No."
Jasne....

Podoba mi się avatar wstawiającego, dobrze koresponduje ze wstawką. Gość w filmiku pyta 100 lasek czy dadzą się wyr🤬ać, a Tusk spytał 36mln Polaków czy dadzą się wyr🤬ać i większość z tych co go nie zignorowała o dziwo powiedziała tak. I to 2 razy!

Znam taki eksperyment, znajomy w ramach zakladu po dyskotece pytal sie przypadkowych typiar czy mu obciagna. Bodaj juz 4-ta sie zgodzila. Mial ulatwione zadanie co prawda, alko i zagadywal samotnie wystajace szmule.
Ja p🤬le tylu tu prawicowców i nikt jeszcze tego pajaca nie zjechał
Wyobrażacie sobie że taki cham podchodzi do waszej dziewczyny?
Brawa dla Pani która wylała mu napój na pysk.
A tak wgl to jacyś spokojni Ci faceci tych dziewczyn, wtf?

Wyobrażacie sobie że taki cham podchodzi do waszej dziewczyny?
Brawa dla Pani która wylała mu napój na pysk.

Dzięki nauczyłem się poprawnej wymowy zdania czy chcesz uprawiać ze mną sex po angielsku dzięki

jakby nosil skarpetki normalnie a nie podciagal pod kolana mysle ze by bylo okey :

K🤬a w Polsce jakby szedł typ z laską to gościu który zadaje pytania, by dostał wp🤬l zanim by kończył pytanie kierowane do jego laski

Adiqus napisał/a:
No i? Mają nap🤬lać ziomka bo zapytał ich dziewczyny czy chcą się r🤬ać?
Lewandowskiego już nigdzie nie chcieli to zaczął kręcić filmiki w hameryce?
korinogaro napisał/a:
Podoba mi się avatar wstawiającego, dobrze koresponduje ze wstawką. Gość w filmiku pyta 100 lasek czy dadzą się wyr🤬ać, a Tusk spytał 36mln Polaków czy dadzą się wyr🤬ać i większość z tych co go nie zignorowała o dziwo powiedziała tak. I to 2 razy!
No i po c🤬j wp🤬lasz z tą frajerską gadką w tym temacie? Potrafisz zj🤬 każdy wątek pseudopolityczną wstawką?