Pytanie
R................i
• 2017-04-10, 10:24
Zapytano bezdomnego żebraka:
- Jak to jest każdego dnia poniżać się dla marnych paru groszy, byle by tylko przedłużyć swoją żałosną egzystencję?
- A nie wiem, nigdy nie byłem w PISie.
Jakiem trzeba byc idiota zeby nie dostrzegac ze obecie PIS jest jedyna partia ktora chce dobrze dla naszego kraju!!
Widocznie jako potomkowie chlopow panszczyznianych brakuje wam bata na plecach i widoku bawiacego sie pana i jedzacwgo osmiorniczki. Dz🤬kuje za uwage!!
@mar077
Jakim trzeba być idiotą, aby takie pierdoł pociskać?
mar077 napisał/a:
Jakiem trzeba byc idiota zeby nie dostrzegac ze obecie PIS jest jedyna partia ktora chce dobrze dla naszego kraju!!
Widocznie jako potomkowie chlopow panszczyznianych brakuje wam bata na plecach i widoku bawiacego sie pana i jedzacwgo osmiorniczki. Dz🤬kuje za uwage!!
Jakim trzeba być idiotą? chyba dokładnie takim jak Ty skoro wierzysz w tą telewizyjną propagandę. Poniżej krótki materiał z kim się bratał Twój prezes.
Rząd jest zawsze odbiciem społeczeństwa w danym kraju więc nie ma co p🤬lić. Każdy z was który by się tam dostał robiłby to samo.
"Panie ja mom ze 4 tysiunce z pińcet plus, ja rezygnuje z roboty" - typowy wyborca PIS-u
s................8
2017-04-10, 17:24
POPIS znowu się kłóci?
T................5
2017-04-10, 17:25
Naprawdę Wam nie szkoda czasu na takie przepychanki? I tak nikt nikogo nie przekona. PiS to złodzieje, bo rozdają moje pieniądze ludziom, którzy na nie nie zapracowali (500+). PO to złodzieje, bo ukradli mi pieniądze z OFE. To tylko po jednym argumencie, a dla mnie zupełnie wystarczającym, żeby w życiu na żadną z tych partii nie zagłosować. Tymczasem Wy ciągle się kłócicie, co jest lepsze PiS, czy PO zamiast wybrać kogoś, kto jeszcze nie zdążył nic ukraść.
@p🤬lnik
Na szczęście nie będziemy raczej takich darmozjadów utrzymywać na emeryturze - z 500+ nie odkładają się składki emerytalne i rentowe
@Mom and Death
Nie mierz wszystkich swoją miarą...
Jak ktoś rzuca prace dla 500+ albo 1000+ na dwójkę to znaczy z zarabiał ~1000 i był niewolnikiem. Jak ktoś zarabia np 2300 nigdy nie zrezygnuje z pracy dla tych pincet+.
PISdeczki służą uprzejmie.
podpis użytkownika
Jezus był lewakiem.
Użytkownicy tego portalu nie pamiętają tych czasów. Ja zresztą też już nie, chociaż się jeszcze w tamtej epoce urodziłem, ale wtedy ludzie też mieli hopla na punkcie partii politycznej. Tylko że wtedy była jedna, a teraz mamy ich więcej do wyboru.
Tak sracie i sracie na ten PIS ale poczekajcie, jak PO czy NP dojdą do władzy i wam nazwożą hebanowego ściera które będzie kraść, gw🤬cić i mordować. :]
Odpowiedź powinna być:
-Nie wiem, ja nigdy nie pracowałem.
podpis użytkownika
Ludzie, którym się nie podobam powinni przyjąć jedną prostą rzecz- cyjanek potasu.
C................K
2017-04-11, 5:29
kothletino napisał/a:
Tak sracie i sracie na ten PIS ale poczekajcie, jak PO czy NP dojdą do władzy i wam nazwożą hebanowego ściera które będzie kraść, gw🤬cić i mordować. :]
A co ma władza do tego?
Piszesz tak jakby "hebanowego ściera" nie było w Polsce.
Sracie i sracie na tych imigrantów, ale poczekajcie...
Przyjdą, dostana wp🤬l i pójdą skąd przyszli.