Jak dla mnie to ci ludzie sami się orają
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:45
Komentarz z yt: "Tiger w 17:03 wydał pyte jak Judasz wydał Jezusa Rzymianom"
Polska jest krajem bardzo tolerancyjnym. Prawdą jest to, że nikt nikogo nie prześladuje. Nawet homoseksualiści i transwestyci mogą sobie żyć i funkcjonować. Nikt nikomu nie zabrania robienia w domu tego co lubi. To że mój sąsiad np. lubi sobie ubierać sukienki i jest waginosceptykiem to jego prywatna sprawa. Natomiast jak wychodzi do pracy to niech wygląda jak facet i nie robi zamieszania.
Nie ma akceptacji dla przekraczania ogólnie przyjętych norm społecznych w przestrzeni publicznej.
Biedroń też przecież jest aktywny polityczny i nikt mu nic nie zakazuje wskazując jako powód tylko jego orientacje.
Niedawno mieliśmy też trans posła Grodzką i może czasem były śmiechy, ale także prześladowania to nie uświadczyło.
Polska jest bardzo tolerancyjnym krajem.
Nie ma akceptacji dla przekraczania ogólnie przyjętych norm społecznych w przestrzeni publicznej.
Biedroń też przecież jest aktywny polityczny i nikt mu nic nie zakazuje wskazując jako powód tylko jego orientacje.
Niedawno mieliśmy też trans posła Grodzką i może czasem były śmiechy, ale także prześladowania to nie uświadczyło.
Polska jest bardzo tolerancyjnym krajem.
Ja tam jestem za nimi, niech robią pośmiewisko z tej calej pedalsko lewackie choloty
Już się tak zbłaźnili, że boją się przyznać z jakiej są telewizji tylko gość na pytanie wprost stwierdza, że "internetowej". Pisowskie trolle opłacane z podatków za pośrednictwem TVP.
Justynka99 napisał/a:
Już się tak zbłaźnili, że boją się przyznać z jakiej są telewizji tylko gość na pytanie wprost stwierdza, że "internetowej". Pisowskie trolle opłacane z podatków za pośrednictwem TVP.
Jebnij Ty się w łeb...
Kiedyś pyta jeździła po wszystkich. Potem się między sobą pożarli, a niedobitek który został na siłę próbuje reanimować inicjatywę, ale już wali tylko w jedną stronę. To dla mnie zaprzeczenie idei pojazdu po wszystkich hipokrytach, jaka stała za starą pytą. No szkoda.
baba na początku ma trochę racji tylko nie można doprowadzić do skrajności lewicy jak i prawicy w tym wszystkim trzeba znaleźć balans i odpowiednie granice
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie