Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 21:41
Wiewór 2021-11-28, 11:28 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
wertuqq 2021-11-28, 11:47
Pedały na quadach do utylizacji. Powinno się ich tępić jak szczury i karaluchy.
Zgłoś
BambiPMT 2021-11-28, 11:50
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~Prosper 2021-11-28, 11:54
Zgłoś
andrzejrobert75 2021-11-28, 12:34 1
Kład demydż.
Zgłoś
adikoooz 2021-11-28, 12:35
Zgłoś
Kurde26 2021-11-28, 12:46
Zgłoś
konto usunięte 2021-11-28, 13:05 1
Oglądałem wszystkie akademie policyjne

wyna kierowcy samochodu osobowego
Zgłoś
Sonal 2021-11-28, 13:16 1
Zgłoś
Kulenki 2021-11-28, 14:02
Zgłoś
Wiewór 2021-11-28, 14:56 2
Zgłoś
Sonal 2021-11-28, 15:00 1
Wiewór napisał/a:

Jesteś kompletnym kretynem. Wypisujesz rzeczy które nie mają związku z filmikiem.
Nie wiem na jakiej podstawie uznales że uważam ze zawsze będzie winny pijany. Debil.

Eeeee... często ci się zdarza mówić (pisać) sam do siebie?
Ja odpisywałem użytkownikowi Kurde26.
Może masz multikonto i już sam nie wiesz na jakie się logujesz. Skup się trochę bo ci jeszcze te wszystkie konta zablokują.

Wiewór napisał/a:

Jeśli pojazd nie posiadał homologacji to kierowca będzie miał konsekwencje za jazdę nim po drogach publicznych ale za kolizje wciąż odpowiada kierowca auta. ¯\_(ツ)_/¯

Napisałeś dokładnie to samo co ja - może jak chlejesz cały weekend - to nie zasiadaj przed klawiaturę, co?
Zgłoś
baronturbina 2021-11-28, 15:43 2
Zgłoś
Kurde26 2021-11-28, 16:48
Zgłoś
Pingvin 2021-11-28, 17:32
Proste nie dał migacza w lewo symulował ruch w prawo, auta wina, układ próbował chamować
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem