👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No fajnie ale co to miało udowodnić i czemu służyć ? bo jakoś nie widzę w tym celu.
Czekam, że ktoś, kiedyś bawiąc się w takie rzeczy odkryje napęd warp albo coś w ten deseń
Tak, wiem, że szanse są marne

MudPie napisał/a:
No fajnie ale co to miało udowodnić i czemu służyć ? bo jakoś nie widzę w tym celu.
No faktycznie bo jeżeli to coś: nie obciąga gały, nie biega po piwo ani nie zrobi nam koryta to nie ma sensu

Jak by wszyscy mieli mieć takie podejście to do tej pory mieszkali byśmy w jaskini.
Morgennes napisał/a:
No faktycznie bo jeżeli to coś: nie obciąga gały, nie biega po piwo ani nie zrobi nam koryta to nie ma sensu![]()
Jak by wszyscy mieli mieć takie podejście to do tej pory mieszkali byśmy w jaskini.
@Up A co szlachta się znalazła, że to już w jaskini nie łaska mieszkać?!
@MudPie w jaskini mieszka i nie narzeka ;D
Morgennes napisał/a:
No faktycznie bo jeżeli to coś: nie obciąga gały, nie biega po piwo ani nie zrobi nam koryta to nie ma sensu![]()
Chyba coś Ci się pomyliło. Co patrząc na wiek nie dziwi. młodyś jeszcze. Nie płyną z tego żadne wnioski, ot zrobili to dla jaj. Nic z tego nie wynika, nie przyczynia się to do niczego, niczego to nie udowadnia, ergo - nie ma w tym żadnego celu i sensu. I właśnie tak postępując byśmy mieszkali w jaskini.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie