Oglądajcie do końca.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:45
strasznie się coś sapiesz Nowik91 o tych rycerzyków i te ich śmieszne dzidy
luzuj miecza
@D4kai
Miecz jednoręczny ważył ok. 1 kilograma, miecze dwuręczne ważyły nawet 3 kg, nie były ciężkie wbrew pozorom
Miecz jednoręczny ważył ok. 1 kilograma, miecze dwuręczne ważyły nawet 3 kg, nie były ciężkie wbrew pozorom
Nowik91
ja bym strzelał że to jednak nie glewia tylko berdysz
pzdr
ja bym strzelał że to jednak nie glewia tylko berdysz
pzdr
I tak wole wcześniaków od XV wiecznych
Brak płytowego uzbrojenia jest bardziej hardcorowy
1:58 chyba najlepszy motyw
1:58 chyba najlepszy motyw
To jest berdysz tak jak powiedział kolega powyżej, glewia jest dłuższa.
Założę się, że połowa z tych którzy uważają to za głupie, jara się 22 facetami biegającymi za balonem...
140-150kg to chodziło mi o całą masę kolesia ;] sam ważę 100kg więc dorzuć blachy (w zależności jeszcze jakie) ale niech będą te Twoje 25kg to już jest 125 kg, chcę zobaczyć minę gościa na którego bym tak wskoczył xD a co do @D4kai miecz jednoręczny nie ma określonej masy zależy od typu przyjmuje się ok 1 kg a odnośnie mieczy oburęcznych to na ziemiach polskich nie były spotykane max półtoraki. Jeśli dla Ciebie 3kg to nic ciężkiego to pomachaj przez 5 minut bez przerwy ;] łapy Ci się przykleją do ziemi ;]
gdyby kibice na stadionach mieli takie oprzyrządowanie to ustawki nabrałby charakteru
Nowik91 napisał/a:
po pierwsze to jest Glewia. Po drugie, nie wiem po czym wnioskujesz ,że nie może jej unieść (po tym że ma ograniczone pole, i nie może nią wywijać?)
Nie dziwie się ,że nie docierają, do tego trzeba mieć pasję, siłę fizyczną no i oddanie. a przecież łatwiej jest posiedzieć przy kompie i ponarzekać że to takie głupie.
w sumie, zawsze oprócz narzekania można jeszcze na tym necie mądrego zgrywać.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie