Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:36
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Apox 2012-12-25, 21:13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Detee 2012-12-25, 22:50
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-26, 0:37 2
wympal napisał/a:

hej znawcy ten lancer dostał po garach już w życiu bo dymi jak stara kotłownia

powinieneś jakieś kursy prowadzić dla mechaników
Zgłoś
SiaraSiarzewski 2012-12-26, 1:27 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-26, 2:15
SiaraSiarzewski napisał/a:

Teraz tylko czekać na specjalistów w zakresie mechaniki Need For Speed'a co to wiedzą wszystko najlepiej o mechanice pojazdowej Szkoda że ich wiedza opiera się w większości na arcadówkach
Co do filmiku, zajebiste sprzęty mają chłopaki, fajnie że u nas też robią takie potworki

Szkoda tylko że takimi potworkami nie ma gdzie w Polsce pojeździć :/
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-26, 3:20
@ siara ja tu się nie chcę sprzeczać, zwłaszcza, że nie jest to forum motoryzacyjne, ale czy właśnie to że te silniki mają tak mały kąt to "nie czyni" ich vr-ami? poszperaj trochę. Pozdrawiam
Zgłoś
SiaraSiarzewski 2012-12-26, 14:30
Leniwy Leonard napisał/a:

@ siara ja tu się nie chcę sprzeczać, zwłaszcza, że nie jest to forum motoryzacyjne, ale czy właśnie to że te silniki mają tak mały kąt to "nie czyni" ich vr-ami? poszperaj trochę. Pozdrawiam

VR- to oznaczenie Volkswagenowskie, można przyjąć że każdy z nich (2.8 2.9 3.2 3.6 a nawe 2.3) jest VR'ą bo układ cylindrów jest V ale są w jednym bloku. Nie muszę nic szperać bo tych silników rozebrałem i złożyłem już kilka Więc znam te gnidy na tyle dobrze że mogę z czystym sumieniem o nich pogadać nie wklejając głupot jak większość wypowiadających się
Owszem nie jest to forum motoryzacyjne ale jak ktoś już się wypowiada to niech to chociaż ma sens i racje. Pozdrawiam
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-26, 21:56
@up
małe sprostowanko, cylindry w jednym bloku są i w vałce i vr, chyba chodziło tobie o jedną głowicę w przypadku vr, swoją drogą słyszałem tylko co prawda że silniki vr są dosyć awaryjne...
Zgłoś
ToMo84 2012-12-26, 22:30
Obwodnica SIEDLEC
Zgłoś
jendrke 2012-12-26, 23:45
Zgłoś
SiaraSiarzewski 2012-12-27, 1:55
wympal napisał/a:

@up
małe sprostowanko, cylindry w jednym bloku są i w vałce i vr, chyba chodziło tobie o jedną głowicę w przypadku vr, swoją drogą słyszałem tylko co prawda że silniki vr są dosyć awaryjne...

Właśnie o takich ludziach jak Ty pisałem trochę większy komentarz...

Wiesz co to głowica? Wiesz co to blok silnika?
Owszem głowica jest jedna, ale ustawienie cylindrów jest zupełnie inne niż w typowej rzędówce w której każdy cylinder jest ustawiony pod takim samym kątem. I Twoje domysły że niby chodziło mi o pojedynczą głowicę są przynajmniej głupie. Przeczytaj moje poprzednie komentarze okej? Może coś zrozumiesz, bo napisałeś że cylindry są w jednym bloku w "vałce" i VR, ale jakbyś był ciut inteligentniejszy albo czytał ze zrozumieniem zauważyłbyś że napisałem że to ta sama konstrukcja, przy czym nie można uznawać VR za pełnoprawną V'ałke bo jej kąt odchylenia cylindrów jest zbyt mały żeby nazwać go 100% V'ałką, to tak jakby 13latka nazwać facetem bo ma pisiora...
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem