konto usunięte
2014-01-06, 11:43
Penc napisał/a:
chciałbym podkreślić, że my jako jedyne środowisko społeczne pamiętamy o Naszych żołnierzach, o tych, którzy polegli za Naszą ojczyznę. Pokazujemy to właśnie transparentami i oprawami ku Ich czci. Podczas, gdy wy siedzicie w domu przed komputerem i piszecie mało inteligentne komentarze o czymś, czego nigdy w życiu nie doświadczyliście.
hahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah...
konto usunięte
2014-01-06, 12:46
Haha, im więcej propagandowej papki tłumoków od piłki kopanej, tym większy nieprawomyślny pojazd na nich. Dobrze. Tępić lewactwo i kibolstwo po równo.
konto usunięte
2014-01-06, 12:59
Śmieszny sposób myślenia: "Kretyni nie patrioci, kibicowanie tylko na stadionie, patriotyzm to przykrywka".
Czy co niektórzy z was mają poukładane w tych "móżdżkach"?
Czy jeśli taksówkarze, górnicy albo członkowie jakiegoś kółka szachowego wyjdą z patriotyczną inicjatywą to też powiecie, że to udawanie i pic na wodę? Przecież górnik ma kopać węgiel, taksówkarz wozić ludziom dupy a szachiści siedzieć przy herbatce i rozgrywać partyjkę. Jak oni mogą wspomnieć o własnym państwie, prawda?
Może wprowadzimy ministerstwo propagandy i jedynie rząd dostanie monopol na coś takiego?
O to wam chodzi, gdy tak jedziecie po tych ludziach?
Patriotyczna oprawa na 6. PATRIOTYCZNEJ PIELGRZYMCE KIBICÓW NA JASNĄ GÓRĘ? Jak tak można, prawda?
"O jaki ja jestem polak wyjątkowy..."
Uściślijmy, ja na przykład widzę na tym filmiku Polaków, którzy wiedzą, że należy PRZYNAJMNIEJ pamiętać naszą historię a na pewno jej obrońców, którzy często nie musieli jej bronić. Uważam, że akurat inicjatywa widoczna na tym filmiku jest nawet piękna, Polacy śpiewają, nie walczą, są zgodni i niczego nie demolują. DUST DEVIL jak widzę dostał najwięcej piw za hejtowanie tego filmiku (wstyd), nawet jego obrazek (miniaturka) mnie wqrwia- lenin. Płoń kacapie, PŁOŃ!!!
konto usunięte
2014-01-06, 13:57
Szkoda, że sklepy dzisiaj pozamykane i zaraz się popcorn skończy, ale zacięta rozmowa nie ma co
konto usunięte
2014-01-07, 17:40
Czytam najlepszy komentarz a tu taki hejt jakiego dawno na sadisticu nie widziałem. Później sprawdzam nick osoby która to napisała i.. Aż się uśmiałem. No tak, Dust Devil, oczywiście, osoba która zawsze ma najwięcej do powiedzenia na temat kiboli.
Ja wiem skąd u ciebie taka nienawiść do kiboli..