Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2010-02-26, 21:12
r00x napisał/a:

ChciaŁABYŚ. Jestem dziewczyną. A, że po męsku często piszę, bo wcielam się w role męskie, to już nie mój problem ^^
Pozdrawiam.

Nigdzie nie widzę w regulaminie sadistic'a by zakańczanie zdań "xD" było karalnym lub kwalifikowało mnie do bana drogi kolego

Głupota nie jest karalna ale nie dziw się, że potępiana.
Zgłoś
Konto usunięte 2010-02-27, 3:30
No piosenka zajebista, ale ten kolo podstawiony do niej - ryje beret
Zgłoś
Konto usunięte 2010-02-27, 4:18
r00x napisał/a:

ChciaŁABYŚ. Jestem dziewczyną. A, że po męsku często piszę, bo wcielam się w role męskie, to już nie mój problem ^^
Pozdrawiam.

taa. w łóżku też się wcielasz w rolę męskie?
Zgłoś
Konto usunięte 2010-02-27, 12:23
Linekk napisał/a:

W tym przypadku chodzi o kulturę, a nie o jakiś regulamin. Wieśniacko-pokemonowe zachowania nie są mile widziane i świadczą tylko o piszącym.

Dobrze, więc się postaram tak nie pisać. To raczej z przyzwyczajenia [dużo siedzę na deviantart.com ^^; ].
Pozdrawiam.

cypis napisał/a:

Głupota nie jest karalna ale nie dziw się, że potępiana.

Raczej przyzwyczajenia niż głupota. Ale dzięki za dobre rady. Jak i Twoje jak i pana moderatora.

paix napisał/a:

taa. w łóżku też się wcielasz w rolę męskie?

Chodzi tylko o cosplay muzyka japońskiego. A Ty już od razu o łóżku. Głodnemu chleb na myśli
Zgłoś
DeMonica 2010-02-27, 15:22 1
r00x napisał/a:

A, że po męsku często piszę, bo wcielam się w role męskie, to już nie mój problem ^^

Chyba jednak Twój, skoro będąc kobietą masz problem z utrzymaniem swoich wypowiedzi w rodzaju żeńskim.

podpis użytkownika

I'm not your type.
I'm not inflatable.
Zgłoś
Konto usunięte 2010-03-16, 0:28 1
DeMonica napisał/a:

Chyba jednak Twój, skoro będąc kobietą masz problem z utrzymaniem swoich wypowiedzi w rodzaju żeńskim.

Kobietą... Plakietki, etykietki, nazwy, płeć... Człowiek to człowiek. I prędzej dziewczyną. Nie lubię jak się na mnie mówi "kobieta", bo mi się włącza stereotypowanie. Coś w stylu "Kinder, Kuchen, Kirsche". Pozdrawiam
Zgłoś
yarzapp 2010-04-29, 13:44
aexalven, nie rozpędzaj się z nadmiarem tych literek

podpis użytkownika

Hodowla Owczarków Niemieckich Długowłosych WILCZE SERCE,
Stabłowicka 131, 54-062 Wrocław, tel. 607828984
Zgłoś
Konto usunięte 2010-08-28, 23:18
a nie wpadło wam to tych pustych łbów, że to po prostu jakaś paskudna japonka ? . . . (jeszcze do tego stoi na łóżku )
Zgłoś