ChciaŁABYŚ. Jestem dziewczyną. A, że po męsku często piszę, bo wcielam się w role męskie, to już nie mój problem ^^
Pozdrawiam.
Nigdzie nie widzę w regulaminie sadistic'a by zakańczanie zdań "xD" było karalnym lub kwalifikowało mnie do bana drogi kolego![]()
Głupota nie jest karalna ale nie dziw się, że potępiana.

ChciaŁABYŚ. Jestem dziewczyną. A, że po męsku często piszę, bo wcielam się w role męskie, to już nie mój problem ^^
Pozdrawiam.
taa. w łóżku też się wcielasz w rolę męskie?

W tym przypadku chodzi o kulturę, a nie o jakiś regulamin. Wieśniacko-pokemonowe zachowania nie są mile widziane i świadczą tylko o piszącym.
Dobrze, więc się postaram tak nie pisać. To raczej z przyzwyczajenia [dużo siedzę na deviantart.com ^^; ].
Pozdrawiam.
Głupota nie jest karalna ale nie dziw się, że potępiana.
Raczej przyzwyczajenia niż głupota. Ale dzięki za dobre rady. Jak i Twoje jak i pana moderatora.
taa. w łóżku też się wcielasz w rolę męskie?
Chodzi tylko o cosplay muzyka japońskiego. A Ty już od razu o łóżku. Głodnemu chleb na myśli

A, że po męsku często piszę, bo wcielam się w role męskie, to już nie mój problem ^^
Chyba jednak Twój, skoro będąc kobietą masz problem z utrzymaniem swoich wypowiedzi w rodzaju żeńskim.
podpis użytkownika
I'm not your type.I'm not inflatable.

Chyba jednak Twój, skoro będąc kobietą masz problem z utrzymaniem swoich wypowiedzi w rodzaju żeńskim.
Kobietą... Plakietki, etykietki, nazwy, płeć... Człowiek to człowiek. I prędzej dziewczyną. Nie lubię jak się na mnie mówi "kobieta", bo mi się włącza stereotypowanie. Coś w stylu "Kinder, Kuchen, Kirsche". Pozdrawiam

podpis użytkownika
Hodowla Owczarków Niemieckich Długowłosych WILCZE SERCE,Stabłowicka 131, 54-062 Wrocław, tel. 607828984