Nic sadystycznego. Po prostu Polak, który się realizuje.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy tylko ja nie potrafię rozszyfrować co on powiedział na początku filmiku?

Wyrazy szacunku za skill i za to co potrafi wyczyniać z piłką.
"Prawda jest taka, że biali ludzie jednak potrafią skakać"
Biali i tak nie potrafią skakać
konto usunięte
2012-09-26, 11:25
Umiejętności umiejętnościami, ale typ jest wyjątkowo irytujący, czarniejszy niż najbardziej true ghetto murzyn.
konto usunięte
2012-09-26, 11:26
konto usunięte
2012-09-26, 12:32
Też tak umiem tylko że lepiej i się nie chwalę... myśli że jak pojechał do US&A to od razu jest taki czarny i w ogóle? Michael Jackson za dyche...
dobry jest, a swoja droga morda jak z kosmicznego meczu, wiec wroze mu niezla kariere
A teraz niech wszyscy hejterzy założą sobie buciki, spodenki i przewiewną koszulkę i wyjdą z domu. Potem niech zaiwaniają na swoich króciutkich nóżkach na boisko. Staną sobie jakieś 5-6 metrów od kosza, zrobią nabieg i spróbują doskoczyć do obręczy. Udało się? Ojj, jaka szkoda, że nie...
konto usunięte
2012-09-26, 14:31
ja się pytam po co naśladować murzynów? po co?!
konto usunięte
2012-09-26, 16:07
"Nic sadystycznego. Po prostu Polak, który się realizuje." to nie włączam, i piwa też nie będzie!
konto usunięte
2012-09-26, 16:10
biały potrafia latac, wkoncu kto wymyslil red bulla
vniveri25 napisał/a:
Więc za kwejka z tym albo na katolickie forum.
Wydupczaj na hard gimbie ktory nie zna historii tego portalu.
Na poczatek zacznij od regulaminu.
Powie mi ktoś o co chodzi z tym przybiciem klaty?
konto usunięte
2012-09-26, 21:20
hmmm... może i umiejętności, może i talent.... ALE BURACTWO AŻ RAZI...
konto usunięte
2012-09-26, 21:41
dosiężny ma ogarnięty