Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 13 minut temu
Rajd to rajd
Ramsey007 • 2012-11-14, 0:04
Kolejny dowód, że rajdy to jeden z ostatnich prawdziwych sportów.

UWAGA! Miłośnicy piłki nożnej: na tym filmie nie zobaczycie żelu, metroseksualnych mężczyzn ani nawet udawanego bólu!

W samochodzie urwała się linka gazu, a trzeba było dojechać, więc kierowca wskoczył pod maskę, zajął wygodną dla siebie pozycję i otwierał przepustnicę, a pilot w tym czasie zajął stanowisko "kierownicze".

W ogóle - muszę tłumaczyć jak się jeździ bez możliwości dozowania "gazu" z perspektywy kierowcy?
Zgłoś
Drags0n 2012-11-14, 10:09 4
wcisnął C i zmienił widok ze środka samochodu , na ten przed samochodem , cwaniaczek
Zgłoś
AIDS 2012-11-14, 10:25
kieyś w maluchu pękła mi linka od gazu. Ale maluch ma zajebistą rzecz zwaną "ręcznym ssaniem" więc miałem przepustnice jak w samolocie.
Zgłoś
Aragon1988 2012-11-14, 10:27 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Metyl30 2012-11-14, 10:48
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-14, 11:03
Ciekawe czym ciągną
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-14, 11:41
kiedyś w maluchu urwała mi się linka od gazu przy samym pedale to wyciągnąłem ją z pancerza i puściłem na zewnątrz zakręcając koniec na kombinerkach i jeździłem tak chyba z tydzień czasu, ludzie na światłach wyli ze śmiechu albo pukali się w czoło, inny przypadek: zimą powyciągaliśmy sznurki z kurtek i z kapturów, pasażer ciągnął linkę jak jakiś żeglarz na komendę kierowcy, autentyk
Zgłoś
witek_byku 2012-11-14, 11:48
I jeden koń więcej pod machą
Zgłoś
CookieMonssster 2012-11-14, 11:57 1
To pilot miał sytuację jak ze współczesnych gier wyścigowych - samo przyspiesza, samo zwalnia, a tobie pozostaje kręcić kierownicą
Zgłoś
BlackMamba 2012-11-14, 12:02
Skąd autor tematu wie, że na tym filmiku nie zobaczymy żelu, skoro kierowca i pilot mają kask ?
Zgłoś
pozeracz_kotow 2012-11-14, 12:35
@Aragon1988

Trudno się dziwić kolesiowi, który piłkę nożną zna pewnie tylko z meczów LM pokazywanych przez TVP, czyli najczęściej pokazywana barcelonka z realkiem, czyli dwie najbardziej spedalone, przereklamowane i ciotowate drużyny.

Fakt faktem, że 3/4 dzisiejszej piłki to ciotowatość, która właśnie zaczęła się od ligi hiszpańskiej. Polecam wszystkim obejrzenie archiwalnych meczów z lat 90. Tam była walka od początku do końca, symulacje były rzadkie i nie było ciągłego leżenia na murawie i patrzenia czy sędzia przerwie grę.

A jako dodatek humorystyczny daję filmik, jak wygląda współczesny trening takich p🤬dowatych drużyn.

Zgłoś
b2534471@uggsrock.com 2012-11-14, 12:36
A mozna bylo sznurowki do przepustnicy przywiazac i sterowac od srodka
Zgłoś
wezsietato 2012-11-14, 13:01
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-14, 13:17
E tam, najpiekniejsze trafienie w futbolu i tak zaliczyl Cantona na dziennikarzu. Instant nokaut.
Zgłoś
wezsietato 2012-11-14, 13:23
stalowyszczur napisał/a:

E tam, najpiekniejsze trafienie w futbolu i tak zaliczyl Cantona na dziennikarzu. Instant nokaut.

Podczas meczu z partyzanta w trybuny? To była kibicka Arsenalu.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-15, 12:21
Ale to nie był nawet właściwy przejazd, tylko przejazd na robienie notatek, wystarczy popatrzeć jak wolno i zachowawczo jechali od początku oni i ten samochód, który ich mijał
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem