...a nie p🤬lona piłka kopana!
Wiem, wiem... Też tak jechaliście z kuzynem, gdy śpieszyliście się na trening piłki halowej, a jechaliście na spóźnieniu, bo trzeba było ogolić nogi...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Uwielbiam jak hejtują hejtujących
konto usunięte
2013-01-02, 17:51
Fajny boczek ;x
Ramsey007 pewnie wielki rajdowiec w tym swoim cinquecento... Przyznaj się że w dzieciństwie (choć wydaje mi się że dalej jesteś) byłeś zbyt gruby by grać z innymi, a w rajdach nie trzeba być wysportowanym, można mieć 150 żywej masy i jeździć.
konto usunięte
2013-01-02, 18:09
Też tak jechaliśmy z kuzynem, gdy śpieszyliśmy się na trening piłki halowej, a jechaliśmy na spóźnieniu, bo trzeba było ogolić nogi...
Ramsey radze ci zmienić nick bo nie przystoi dla takiego antyfana piłki nożnej
Leito_KS napisał/a:
Uwielbiam jak ludzie hejtują piłke tylko dlatego ze byli za slabi zeby pograc i nikt ich na wf w gimnazjum nie chcial w zespole...
Lubie grać w piłke ale jednocześnie hejtuje piłke zawodową. Bo pensje są chore i ze sportem już ma piłka nożna coraz mniej wspólnego.
Oglądanie a granie to co innego, grałem na mistrzostwach województwa więc spasionym grubasem, żeby kopnąć piłkę nie jestem, ale jak mam oglądać nudną piłkę to mnie szlak trafia
konto usunięte
2013-01-02, 19:44
piwko za hejt w opisie.
dalbym piwko, ale nie bedzie, bo autor jest kretynem
konto usunięte
2013-01-02, 20:56
konto usunięte
2013-01-02, 21:06