👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:17

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Block to p🤬a z sponsorami .... Loeb to klasa światowa z umiejętnościami !!
Czy jakiś ekspert mógłby powiedzieć co to za 'rowerowa klamka' przy dźwigni zmiany biegów?

okar19 napisał/a:
jak ktoś zna angielski na poziomie podstawówki to zauważy, że po wyścigu było napisane (1st at x games) - przetłumacze dla nie znających angielskiego ( pierwszy start i wygrana na x games )
A jak ktoś zna angielski na poziomie trochę wyższym to zrozumie, że jest tam napisane, iż Loeb w karierze zaliczył 73 zwycięstwa w rajdach na całym globie i w nawiasie "pierwsze na x games". Że rookie to było powiedziane nie napisane.

Po filmie troszke sie zdziwiłem, że Block dobrze sobie radzi na torze, bo jego występy w WRC to porażka...
omenomen
aż dziwne że ken cock w nic nie przyj***ł, jak to bywało w rajdach
Chyba Ken Block* ? Z tego co wiem to Ken Block nie jeździ w rajdach, za to jeździ Sebastian Loeb który jak mi się wydaje ma tutaj dobrze przygotowanego Citroena ds3 z 600HP.
aż dziwne że ken cock w nic nie przyj***ł, jak to bywało w rajdach
Chyba Ken Block* ? Z tego co wiem to Ken Block nie jeździ w rajdach, za to jeździ Sebastian Loeb który jak mi się wydaje ma tutaj dobrze przygotowanego Citroena ds3 z 600HP.

A już myślałem, że machał tą białą flagą do Loeb'a żeby się poddał. Zapomniałem, że oznacza to ostatnie okrążenie xD

Ogólnie całe zawody były świetne!
Loeb ich zjadł!
Polecam wszystkim obejrzenie sobie całości.
A Blocka i jego kumpli szanuję. Znalazł świetny sposób na promowanie swojej marki w świecie sportów ekstremalnych. Dzięki czemu DC od dawien dawna najbardziej się liczy w swojej branży na amerykańskim rynku.
Loeb ich zjadł!
Polecam wszystkim obejrzenie sobie całości.

A Blocka i jego kumpli szanuję. Znalazł świetny sposób na promowanie swojej marki w świecie sportów ekstremalnych. Dzięki czemu DC od dawien dawna najbardziej się liczy w swojej branży na amerykańskim rynku.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie