👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tristan88 napisał/a:
Jprd... jaki się z niego dziad zrobił
Co ty p🤬lisz... Koleś ponad 70 dych i w wiecznej formie... Zobacz jego treningi... Pewnie byś kalesony obsrał

Tristan88 napisał/a:
Jprd...
To jakaś nowomowa? Czy tak się w jaskini komunikujecie z krewnymi?
BigBadWampire napisał/a:
Ten dziad wygląda ;lepiej niż część młodych ludzi
O gustach się nie dyskutuje.
koras24 napisał/a:
Spoko historia
Jak historia spoko to poczytaj o niej klik ciekawe rzeczy tam są np:
"Pierwsza wersja filmu trwała ponad trzy godziny. Sylvester Stallone tak ją znienawidził, że chciał wykupić film od wytwórni, aby go zniszczyć, gdyż obawiał się, że po czymś takim jego kariera będzie skończona. Film trafił ponownie pod nożyczki edytora i został przycięty do 93 minut, czyli wersji, jaką wszyscy znamy. Z filmu usunięte zostały m.in. sceny retrospekcji, w których John zabawiał się z wietnamską prostytutką."
miłego dnia!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie