Ona wygląda jak niedożywiona ściera,
Rozumiesz, że mając 20% wyższy wzrost waży ~73% więce?
Mniej, więcej..
[ Dodano 2025-06-29, 13:48 ]
Raczej fake.
No raczej.
I poszło z górki. Po latte ja wydyma
Jak stanie na ekspresie do kawy tak.
Raczej fake. Ale wyobraźcie sobie, co muszą czuć naprawdę wysokie laski po 185 i więcej. Gdzie one mają szukac facetów? Już 175 na kobiete to dużo.
Na pierwszym piętrze.
Na c🤬j jej ten gorset przy takiej posturze
żeby się nie złamała
Raczej fake. Ale wyobraźcie sobie, co muszą czuć naprawdę wysokie laski po 185 i więcej. Gdzie one mają szukac facetów? Już 175 na kobiete to dużo.
No w takiej Polsce to jednak jest sporo chłopów co mają 190cm plus (sam się do nich zaliczam, 202 cm) i atrakcyjne laski ok. 180 cm wzrostu nie narzekają w tej materii, gorzej że większość bab tego wzrostu i powyżej jest albo w c🤬j chudych jak patyki albo mają budowę ciała chłopa i niski głos jak tranzystor.
Spójrz na jego wielość przy futrynie, drzwi mają ok 200cm, głowa ma ok 23 cm wysokości, nad jego głową do końca futryny zmieściły by się dwie głowy, czyli koleś ma ok 160.
X k🤬a d
[ Dodano: 2025-06-29, 16:30 ]
Spójrz na jego wielość przy futrynie, drzwi mają ok 200cm, głowa ma ok 23 cm wysokości, nad jego głową do końca futryny zmieściły by się dwie głowy, czyli koleś ma ok 160.

No w takiej Polsce to jednak jest sporo chłopów co mają 190cm plus (sam się do nich zaliczam, 202 cm) i atrakcyjne laski ok. 180 cm wzrostu nie narzekają w tej materii, gorzej że większość bab tego wzrostu i powyżej jest albo w c🤬j chudych jak patyki albo mają budowę ciała chłopa i niski głos jak tranzystor.
Co?? W Polsce przeciętny wzrost chłopa to te 180. Facetów 190+ to jest z <3%
a laska zapomniała dodać, że zasłony wiesza bez taborka
jaka laska ?!?! przeciez to jest tranzystor, ślepi ludzie jesteście czy co
[ Dodano: 2025-06-29, 17:50 ]
Rozumiesz, że mając 20% wyższy wzrost waży ~73% więce?
Mniej, więcej..
No raczej.
Ja mam 194cm i do mniej więcej 25-8 roku życia nie przekroczyłem wagi 72-75 kg.
A zwykle to było 70 z lekkim haczykiem.
Tak po 30 stce wjechała poważniejsza waga i teraz oscyluje 95-105 kg
A przy takim wzroście 5-10 kg nie robi różnicy wizualnej.