📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:02

Hybris napisał/a:
Zawsze zastanawiało mnie to, dlaczego większość ludzi zamiast udać się do lekarza lub specjalisty ds. czegoś tam pytają i oczekują (dość długo) na odpowiedź internautów. Hmm w zamian za cierpliwość i otwartość wobec własnych problemów zostają nagradzani głupotą i szyderstwem jak np, wyżej.
no przecież napisał na koniec, że mieszka na wsi i ma daleko

Zawsze mnie zastanawia czemu ludzie zadają takie głupie pytania na jakichś durnych stronach.
Powinien strzelić parę fotek, wrzucić to na harda i zaraz znalazłby się wśród nas jakiś specjalista, co by mu zlinkował odpowiednią chorobą na wikipedii...
Co się w tym internecie dzisiaj dzieje
Powinien strzelić parę fotek, wrzucić to na harda i zaraz znalazłby się wśród nas jakiś specjalista, co by mu zlinkował odpowiednią chorobą na wikipedii...
Co się w tym internecie dzisiaj dzieje

Osłabiony po antybiotykoterapii organizm, rana + silny krem przeciwgrzybiczny. Fail...
Oj dzieci dzieci
Niestety ale podczas brania antybiotyków dużo dużo łatwiej złapać grzybka albo amebe. Zazwyczaj się to łatwe 9u mężczyzn) do wyleczenia drożdżaki.
No i oczywiście higiena. Ale zbyt częstym myciem pały również można sobie narobić biedy

No i oczywiście higiena. Ale zbyt częstym myciem pały również można sobie narobić biedy

sveq napisał/a:
Oj dzieci dzieci
Niestety ale podczas brania antybiotyków dużo dużo łatwiej złapać grzybka albo amebe. Zazwyczaj się to łatwe 9u mężczyzn) do wyleczenia drożdżaki.
No i oczywiście higiena. Ale zbyt częstym myciem pały również można sobie narobić biedy![]()
damn it brałem antybiotyk ale nic jakoś nie miałem

sveq napisał/a:
Żeś pedał jakiś czy co?
![]()
Ale, że kto niby? Myślisz, że wszyscy czytają w Twoich myślach?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie