Polecam oglądać całość jaka jest prawda i że jesteśmy mrówkami którymi sterują monarchie. Dla niecierpliwych od 1:30
podpis użytkownika
asdasdasd
K🤬a głupota aż kipi w tych komentarzach. Jak w ogóle można wierzyć że jest jakaś wąska grupa ludzi, która trzyma władzę nad światem. No k🤬a jak??? Bez dowodów, bez zastanowienia! I to piszą te same z🤬by, które śmieją się z Macierewicza, że jest wariatem. A mi się wydaje, że macie dużo z nim wspólnego... .
A konkurs na najgłupszy komentarz wygrywa bezapelacyjnie diabelx_666 - " niejeden w rurkach poszedłby za kraj " .
Skąd ty możesz wiedzieć, kto by poszedł za kraj a kto nie (pomijając w ogóle czy pójście ma w danym momencie sens) ? Przecież nawet sam nie możesz być pewny czy byś poszedł walczyć - nie wiesz jakbyś się zachował, bo nigdy nie miałeś takiego doświadczenia. Więc jakim k🤬a prawem możesz pisać, że więcej by takich poszło niż innych- co to za p🤬lenie głupot? Taki jesteś obrońca ojczyzny, taki odważny? Przeczytaj sobie chociażby "Na zachodzie bez zmian" zobaczysz co wojna robi ze zwykłymi ludźmi . Że z cywila to praktycznie zawsze p🤬da a nie żołnierz.
I tak wątpię, żebyś to przeczytał, podejrzewam, że zaraz w głowie zaświta, że nie posłuchasz się mnie - "bo duma nie pozwala, bo ktoś mi ciśnie i nie będę go słuchał" , i w taki oto sposób wrócisz słuchać rapsów jakiegoś typa który p🤬li o illuminati.
BlckSn napisał/a:
Ale rap jest c🤬jowy. Nie wiem gdzie ty ignorancję ignorancie widzisz.
Wiesz co, napiszę Ci coś jako dj i producent muzyczny. To, że nie lubisz danej muzyki nie oznacza, że musisz pisać, że jest c🤬jowa. Zasada jest prosta, nie słuchasz jej, bo Ci się nie podoba, to nie wp🤬laj jej do worka z napisem "gówno", bo właśnie w taki sposób się zachowujesz jak ostatni ignorant. Na swoim koncie mam mnóstwo zagranych imprez, niektóre z nich były z mieszanymi gatunkami muzycznymi których nie lubię i co, z tego powodu miałem na tej imprezie może nie zagrać albo rzucać tam tekstami do kumpli po fachu "grasz c🤬jową muzykę"? Nie tędy droga, ziomeczku. Każdy ma swoje gusta a jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje więc jeżeli nie lubisz danego gatunku, to dorośnij i nie siej hejterstwa w sieci jak p🤬dowaty 15 latek.
Ambroży napisał/a:
K🤬a głupota aż kipi w tych komentarzach. Jak w ogóle można wierzyć że jest jakaś wąska grupa ludzi, która trzyma władzę nad światem. No k🤬a jak???
Widać, że nie siedzisz w temacie więc milcz, ciemnoto.
Konto usunięte
2015-02-02, 17:18
Jesteś producentem? Podeślij mi więc na pw coś swojego o ile to nie jest jakiś c🤬jowy rap, bo to średnio ogarnięta małpa potrafi zagrać
@Guwnojat k🤬a i ja jestem "ciemnotą" . Weź typie, chcesz mi powiedzieć, że jeśli ktoś nie wierzy w te brednie które ktoś nawija w jakimś chorym słowotoku jest kretynem?
Masz szansę udowodnić mi i całemu światu, że illuminati to prawda, że mamy wielki globalny spisek, że k🤬a ci ludzie decydują nawet o tym, czy w moim osiedlowym sklepie podniosą cenę buraków! No proszę udowadniaj. Bo najłatwiej kogoś od ciemniaków zwyzywać.
Aha i żeby nie było- to Ty twierdząc , że coś istnieje masz obowiązek to udowodnić. Ja- jako, że ciężko jest udowodnić "nieistnienie" czegokolwiek czekam aż mnie oświecisz. Choć szczerze wątpię, abyś był w stanie- nie bez powodu wybrałeś taki a nie inny nick .
Konto usunięte
2015-02-02, 21:39
rurki to był głupi przykład. ale jak widac niektórzy nie skumali. BlckSn, i Ambroży, dwa najwieksze z🤬by. tłumacze - ambroży któremu bóg nawet nie pomoże... jak widac Ty za kraj bys nie poszedł. o wojnie c🤬ja wiesz, o iluminati tym bardziej, więc twoja wypowiedz spływa po mnie. taki jestem mocny? tak jestem. nosze rurki? tak czasem nosze bo moja piękna Kobieta lubi mnie w nich. kobieta ktorej ty pewnie nie masz. masz z tym problem? nie boje sie przyp🤬olic niejednemu frajerowi z dresie (nie ubliżając facetom w dresie, zaznaczam "facetom!") mam umiejętności dużo większe niż ty o czym też sie nie przekonasz. Ty za to nap🤬lasz codziennie na kebab z ziomeczkami i masz w c🤬ju co sie bedzie działo za kilka lat. masz w c🤬ju że Twój dziadek walczył za kraj. domyślam sie też gnoju że swoją edukacje skonczyłes pewnie na samochodówce wiec z kim tu dyskusja. c🤬jów sto c🤬ckich ci w dziób. wróg kraju to mój wróg. Ty jesteś jednym z nich.
Konto usunięte
2015-02-02, 23:31
@diabelx_666 nagadałeś się, to teraz idź do kibla i sobie sklep bo za duże ciśnienie masz. Przechwałki typu "naj🤬em temu i temu" są co najmniej żałosne. "mam umiejętności dużo większe niż ty o czym też sie nie przekonasz." i jak to chcesz udowodnić? A może on ma większe i byś srogiego zonka pajacu zaliczył. Z🤬bem ty jesteś padalcu bo faktycznie wypowiadasz się o rzeczach, o których nie masz pojęcia. Ty masz k🤬a błaźnie pojęcie o wojnie. Bo co, grałeś w CoD albo w BF? Weź wciśnij te swoje rurki i pozap🤬laj na rowerku bo tylko tyle jesteś w stanie zrobić. Tylko pilnuj żeby czapeczka ci nie spadła,
Konto usunięte
2015-02-03, 0:53
Za AK zawsze piwko, c🤬j w dupe hejterom
ganji napisał/a:
Co on p🤬li. Niech się lepiej weźmie za jakąś robote.
P🤬li jak nasi "kochani" politycy.
Konto usunięte
2015-02-03, 12:05
BlckSn, mam dużo więcej z wojskiem do czynienia gnoju niż Ci sie wydaje. a ty jak zwykle nie na temat pedale. j🤬y leszczyku. p🤬lić hejterów frajerów takich jak ty, co zamiast ruszyć bańką to najpierw p🤬lą od rzeczy. kamienie z bruku jeszcze będą latały a ty bedziesz k🤬a ze strachu siedział zamkniety w piwnicy z twojego starego c🤬jem w dupie!. gardze takimi kmiotami jak ty frajerzyno. gdybym był zwykłym pseudoobywatelem jak ty i spędzał codziennie dnie pod trzepakiem i nie miał porządnej pracy która wiąże sie z konsekwencjami to byśmy sie odwiedzili

zakładam że masz 150cm wzrostu i z 50kg wagi

a mama codziennie przynosi do komputera jedzenie i ciepłą herbatke. srał na ciebie cały wszechświat siurku. dla mnie koniec dyskucji. P🤬l Sie!
Konto usunięte
2015-02-03, 13:38
@diabelx_666 ojciec to może ciebie w dupsko popycha skoro tyle o tym wspominasz. Z wojskiem to masz tyle wspólnego, że przechodzisz może czasem obok koszar. Za to ty wielki wojowniku w rurkach będziesz na czele

raczej tobą będą rzucać bo nawet kostki nie uniesiesz p🤬deczko. Jeżeli już mamy się uzewnętrzniać to od 6 lat mieszkam z dala od domu i utrzymuję się sam p🤬dusiu. Poćwicz trochę polski "obywatelu".
Ja p🤬lę, same pedały. Jak można nosić rurki? K🤬a?!
Jak
twoja kobieta
cię w nich lubi, to już jej problem.
A to, że jesteś p🤬dą - Twój.
podpis użytkownika
Zastępuję kierownika podczas jego nieobecności.
Kieruję bezpośrednio pracami Sekcji – 4, 5, 6, i 7.
Osobiście werbuję agenturę i utrzymuje z nią łączność.