Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 15 minut temu
Raper Krytykuję Mariusza.
Toney • 2013-08-25, 21:06

Słynny wśród gimbusów ,,raper" Gural wypowiada się na temat Mariusza Maxa Kolonko-polskiego dziennikarza,który mieszka w stanach.

,,Gimboraper" w swojej spontanicznej wypowiedzi, bardzo krytycznie ocenił aktualną działalność byłego korespondenta TVP i TVN'u, który prowadzi w serwisie Youtube swój kanał.

- Mariusz Max Kolonko jest takim typowym przykładem niewykorzystania pewnego potencjału - twierdzi ,,gimboraper" Gural, który po chwili dodaje: - Robi z siebie w tej chwili idiotę k🤬a i opowiada jakieś pierdoły i ma przy tym bardzo dużą popularnośc w internecie, która wynika z tego, że widzowie są idiotami i to oglądają.

Mariusz Max Kolonko na swoim kanale komentuje bieżące wydarzenia na świecie. ,,Gimboraperowi" Guralowi, który jak sam twierdzi miał okazję oglądać filmiki dziennikarza, nie odpowiadają jego teorie.

- Wygłasza płytkie i kretyńskie opinie - ocenił raper.

Jest to przykład typowego j🤬ego lewaka który wciska ubrania dzieciakom po monstrualnej cenie. Do tego ostatnio wypuścił jakąś kolekcję z Ernesto Guevarą.Ma czelność jeszcze obrażać jedynego dziennikarze który mówi prawdę a nie p🤬li głupoty.Lecz to moje zdanie.Proszę o wypowiadanie się na ten temat

źródło:http://glamrap.pl/1/16156-gural-mariusz-max-kolonko-robi-z-siebie-idiote
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
takija 2013-08-25, 22:24 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Varyz 2013-08-25, 22:40 4
Cytat:

- Wygłasza płytkie i kretyńskie opinie - ocenił raper.

To mi wystarczyło. Uogólnij i ciesz się, że dowaliłeś komuś ;-|
Zgłoś
GhostScarface 2013-08-25, 22:52 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-25, 23:14
Ja nawet nie wiem kto to jest Gural,nie słucham rapu. Nie wiem też czy Kolonko pierniczy głupoty czy nie, ale przynajmniej opowiada w ciekawy sposób i dobrze się go słucha, a nie tak jak tvp gówno, albo inne tvny.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-25, 23:37 3
Zgłoś
Ciastek2 2013-08-26, 0:31 4
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-26, 0:35 10
Zgłoś
methos23 2013-08-26, 3:04 2
Uwaga dzieci, nie ma takiego czegoś jak polski rap.
Za tydzień do szkoły won
Zgłoś
gieras51 2013-08-26, 10:01 17
Typowa treść przekazu gównala, on rapuje o niczym.
Zgłoś
Matikens 2013-08-26, 10:11 12
Jeśli zastanawialiście się kiedyś jak wygląda brodata osoba z zespołem downa to ponownie przypatrzcie się osobie która jest obok Pana Mariusza.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-26, 10:14 7
Zgłoś
rigsuit 2013-08-26, 10:17 1
Don guralowi chyba hajs się kończy i idzie w ślady celebrytów
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-26, 10:22 2
o muj borze, kolonke obrażajo!!!11 co to będzie...

zresztą, co kogo obchodzi opinia jakiegoś pajaca, który melorecytuje sobie piosenki o grubych jointach i tuleniu hajsu. nie wydaje mi się żeby budził autorytet na tyle, żeby jego opiniami o rządzie, dziennikarzach, papieżu, origami, kucykach czy rzeźbieniu lutownicą w maśle zajmować miejsce na głównej.

(poza tym ten cały temat, który sprowadza się do "ojej! a gimboraper gural powiedział że kolonko jest głupi i nie myje zębów, zhejtujmy go!!" to trochę dziecinada)
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-26, 10:27 2
gural skonczyl sie na Kill 'Em All
Zgłoś
kaiel 2013-08-26, 10:28
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem