Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2013-07-15, 23:27
@jedrzej152 jak jesteś j🤬ym patriotą to idź się j🤬 gdzie indziej, bo Cię tu nie chcą.
Zgłoś
normale 2013-07-15, 23:57
Lavo napisał/a:

Toż to starsze od internetów.

Po polsku brzmi też niczego sobie:
"Nie jestem rasistą, bo rasizm to przestępstwo, a przestępstwa są dla czarnych."

jedrzej152 napisał/a:

"Ja tam rasistą nie jestem, rasizm to przestępstwo, a przestępstwa są dla czarnych"

Żaden z was tego poprawnie nie przetłumaczył i Wy mi k🤬a mówicie, że nie ma różnicy, ja p🤬le... Idźcie jednak k🤬a wc🤬j!

"Nie bądź takim rasistą, rasizm to przestępstwo, a przestępstwa są dla czarnych ludzi"

Wiadomo, że każdy jakoś to inaczej czuje czy rozumie i dlatego się nie tłumaczy, a jak tłumaczyć to zachowując sens.
Zgłoś
modyf 2013-07-16, 1:47
@up a widzisz utratę sensu w dwóch pierwszych tłumaczeniach?
Ludzie, jak ja Wam zazdroszczę, że tylko takie problemy macie...

...a swoją drogą faktycznie stare w c🤬j
Zgłoś
WujekAdolf 2014-04-09, 11:39 11
Z homofobią się nie walczy, bo to nietolerancyjne, a nietolerancja to przestępstwo a przestępstwa są dla czarnych!

ukryta treść
Tak, ten post ma na celu urazić wszystkich, wszystko i mam to w poszanowaniu.
Zgłoś
Sapphiron 2014-04-09, 11:48
oj ty ty buntowniku
Zgłoś
Konto usunięte 2014-04-09, 12:03
to według ciebie poprawnie jest napisać 'nietolerancja razem', a już 'nie tolerancyjne' oddzielnie? to co, to 'nietolerancyjny' już napiszesz razem, ale 'nie tolerancyjna' osobno?
Zgłoś
WujekAdolf 2014-04-09, 12:07
MonroeHutchen napisał/a:

to według ciebie poprawnie jest napisać 'nietolerancja razem', a już 'nie tolerancyjne' oddzielnie? to co, to 'nietolerancyjny' już napiszesz razem, ale 'nie tolerancyjna' osobno?

Masz rację. Wybacz
Zgłoś