👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Cytat:
Więc twoim tokiem myślenia twoje mieszkanie należy do neandertalczyków, przecież to oni zamieszkiwali te tereny przed tobą.
Heh, wiedziałem, że jesteś niepoczytalny od momentu kiedy wystosowałeś swoje durne argumenty, ale miałem nadzieję, że się mylę... No i zawiodłem się

dagins napisał/a:
To, co teraz jest nazywane USA zostało zbudowane przez białych, a nie czarnych, żółtych, bordowych, ani nawet różowych. Nie pochwalam Richwine'a, ale prezenter chciał zabłysnąć i zrobił z siebie debila.
zbudowane przez czarnych ale to biali im kazali budować

kizug666 napisał/a:
zbudowane przez czarnych ale to biali im kazali budować![]()
Budowa cywilizacji nie ogranicza się do kopania rowu, ani nawet do postawienia budynku. Nie robotnicy budują cywilizacje, tylko myśliciele (w czym czarni bardzo kiepsko wypadają).

WidziszINieGrzmisz napisał/a:
@up pewnie wszyscy inaczej by tego piwa nie bylo.
Biale napisy: "Przecietne IQ imigranta w USA jest znacznie nizsze od tego, ktore posiada rdzenny bialy mieszkaniec i ta roznica raczej nie ulegnie zmianie przez kilka przyszlych pokolen."
Zolte: "To szokujace! Zwlaszcza, jezeli wezmiesz pod uwage fakt, ze populacja rdzennych bialych obywateli wynosi zero."
Dobrze, że umiesz angielski, dzięki za pomoc :*
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie