Filmik ukazuje jak znaczna większość ludzi jest obojętna na takie sytuacje. Więc nie przechodźcie sami bokiem bo może wy kiedyś będziecie w podobnej sytuacji i ktoś inny będzie omijał was bokiem.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:30
tihomax napisał/a:
Ale tak obiektywnie o pomoc nie wołała...
0:15 "Please, leave me... Please" No rozumiem, że nie wszyscy angielski znają, ale jak nie wiesz co tam mówią, to nie pisz, że wiesz.
corrado1111 napisał/a:
W 90% przypadków po jebnięciu takiemu bokserowi dostanie się strzała od pobitej damy bo uderzyło się jej Misia, także ja postoję.
No nie mów że się boisz
Chciał bym zobaczyć miny tych wszystkich ludzi którzy przeszli/przebiegli obojętnie, a za 2 dni wyczytują w gazecie, że w tym samym miejscu znaleziono zwłoki kobiety.
Ja miałem inną sytuację... jechaliśmy z kumplami na imprezę tak koło 11stej i w centrum Wawy widzimy jak na chodniku dziewucha dostałą strzałą od jakiegoś typa. Ja się zatrzymuję, a kumple wychodzą i gościa za fraki. Wtedy dziewucha (przed chwilą ryczącza) rzuca się na nich z łapami i krzyczy żeby zostawić jej chłopaka, lecą groźby i teksty jak to ona nas załatwi. NIe rozumiem... wiem jednak, że od tamtej pory jak baba beczy to mam to w dupie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie