👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
filmy oczywiscie widziałem dawno. co do drugiego widac z samego początku że udawane, nie wspomnę o końcówce.... żenada. Pewnie zrobili ten filmik wyłącznie po to aby pokazac jak wyglądają drift cycki
@ up
Dla niektórych drum and base to i tak dubstep
Pendulum robi świetną muzykę do jazdy samochodem, ćwiczeń, rozkmin. Btw. otwórzcie się trochę na muzykę a nie tylko klasyki i klasyki. Sam np. uwielbiam AC/DC ale Pear Jam mnie mdli. Każdy ma gusta i guściki, ale nie krytykujcie ludzi że ktoś woli techno a ktoś ambient.
Dla niektórych drum and base to i tak dubstep

Pendulum robi świetną muzykę do jazdy samochodem, ćwiczeń, rozkmin. Btw. otwórzcie się trochę na muzykę a nie tylko klasyki i klasyki. Sam np. uwielbiam AC/DC ale Pear Jam mnie mdli. Każdy ma gusta i guściki, ale nie krytykujcie ludzi że ktoś woli techno a ktoś ambient.

Z debilami nie ma potrzeby rozmawiać o muzyce. Muzyka jest jedna słuszna - ta, którą debil słucha.
Też uważam że są gusta i guściki, ale mój post o muzyce odnosił się do tego, że film mógłby być bez muzyki, co by było bardziej na plus. tyle

Dlaczego blondynka nie boi się prędkości?
Bo prędkość omija głupotę szerokim łukiem.
Bo prędkość omija głupotę szerokim łukiem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie