Konto usunięte
2013-12-31, 1:32
gdzie mnie k🤬a z tym cz🤬chem jeszcze radio zap🤬li
Konto usunięte
2013-12-31, 1:35
robi furorę jak jakieś ferrari,bugatti czy inny rysorak. Wreszcie hamerykańce wsiedli do prawdziwego auta:)
Taki mały, a już chciał kraść.
Nigger by zap🤬lił gdyby wiedział, jak ssanie zarzucić
podpis użytkownika
Look down at me and you see a fool. Look up at me and you see a god. Look straight at me and you see yourself.
Konto usunięte
2013-12-31, 2:55
@ up wszyscy na temat języka
Pewnie że mówią płynnie. Polacy, (normalni, prawdziwi) to jak mają mówić? Siostra mojego taty od 25 lat mieszka w Kanadzie. Moja kuzynka się tam urodziła, do Polski wpada raz na kilka lat. A jak już wpada, to jak ktoś jej nie zna i z nią rozmawia nie kapnie się, że dziewucha całe życie za granicą mieszka. Jak się chce być Polakiem, to się da. I to że tylko kilka razy w ciągu życia była w Polsce nie zmienia jej poczucia przynależności do narodu. A u nas co niektórym się w deklach miesza, w wielkim świecie "Polacy" , co po roku wracają z akcentem z Anglii ze zmywaka. Tacy to niech nie wracają.
1:54 Już mały cz🤬ch chce buchnąć...
Wiecie co, żeby cz🤬cha do malucha wpuścić? Ja bym mu nie pozwolił oglądać go z bliska, a co dopiero za kółkiem usiąść.
podpis użytkownika
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś inteligencja pozaziemska jest to, że się z nami nie kontaktują.
Konto usunięte
2013-12-31, 11:48
1:50 taki młody a już chciał zaj🤬
cz🤬ch się zasmucił, że nawet nie ma co zaj🤬
murzyn w maluchu-płakałem
ponuryzniwiarz napisał/a:
kiedyś testował swoje M Power na publicznej drodze ? Ten którego poniosło pięknie boczkiem ? Jaki k🤬a teraz potulny,
W garażu widać, że stoi M3, więc możliwe to co piszesz. Może po tej przygodzie przesiadł się w "Maluszka"