Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:55
Reakcja Siary
konto usunięte • 2012-07-28, 2:34
Na freestyle Eldoki.Jestem jak lobo.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
WhyMe? 2012-07-28, 16:26 8
Ta wersja lepsza

Zgłoś
Bugini 2012-07-28, 16:36 34
Pan Mularz napisał/a:

To jest żenujące, tak jak zresztą cały polski Hip-hop.

Nie zgodzę się z tobą, moim zdaniem mamy całkiem solidną ekipę nawijaczy tylko trzeba się zagłębić w temacie trochę, podrzucam ci klasyka
Zgłoś
sobeek 2012-07-28, 17:08 10
Eldo faktycznie się tu zbłaźnił, ale jego utwory są całkiem inne. Sam mam 4 jego płyty i teksty znam na pamięć. Mówią bardzo dobrze o dzisiejszych mediach o życiu i przemijaniu i o pamięci, a także o wojnie.

to jest np. kawałek eldo o ojczyźnie. warto posłuchać cały

youtube.com/watch?v=2LwK8W0f3-E

a to kawalek o wojnie

youtube.com/watch?v=WJ57D9yO1Qs
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-28, 17:42 6
Bugini napisał/a:

Nie zgodzę się z tobą, moim zdaniem mamy całkiem solidną ekipę nawijaczy tylko trzeba się zagłębić w temacie trochę, podrzucam ci klasyka

Piwo za kulturę osobistą.

sobeek napisał/a:

to jest np. kawałek eldo o ojczyźnie. warto posłuchać cały

"Eldo - Nie pytaj o nią"

Żenujący rezultat inspiracji Republiką.

"Republika - Nie pytaj o Polskę"

sobeek napisał/a:

a to kawalek o wojnie

"ELDO - DOM"

Pseudoartystyczny chłam.

Wybacz "Sobeek" moje dobitne słowa, ale tak po prostu to odbieram.
Zgłoś
advisorry 2012-07-28, 18:55 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-28, 19:05
Nowe, zostań.
Zgłoś
Crane94 2012-07-28, 19:07 15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
FryzjerZG 2012-07-28, 19:11 3
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-28, 19:26 20
Zgłoś
Kemys 2012-07-28, 19:36 4
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-28, 19:51 5
Zgłoś
petru23 2012-07-28, 19:55 3
ciekawe ilu z Was, wypowiadających się tu o rapie ma o nim jakiekolwiek pojęcie.

czek dis ałt i morda w kubeł gimbusy
sadol.pl/czego-sluchaja-sadysci-vt7376,1605.htm1296462
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-28, 20:03 1
sobeek napisał/a:

Eldo faktycznie się tu zbłaźnił, ale jego utwory są całkiem inne. Sam mam 4 jego płyty i teksty znam na pamięć. Mówią bardzo dobrze o dzisiejszych mediach o życiu i przemijaniu i o pamięci, a także o wojnie.

To niech wiersze pisze, będzie z tego większy pożytek...

Zupełnie nie rozumiem robienie z tego muzyki - w muzyce najważniejsze są dźwięki, słowa są dodatkiem. Zresztą podkład we wszystkich utworach z gatunku rap/hip-hop brzmi jak tworzony przez pięciolatka na keyboardzie Casio.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-28, 20:06 1
Słuchałem rapu i nadal słucham ale już mniej na rzecz metalu i rocka. I nie zgadzam sie ze stwierdzeniem ze np "polski hip-hop jest żenujący". Nie mówie tu o Eldo którego nigdy nie lubiłem ale weźmy na to Piha lub Słonia. Mają naprawde dobre kawałki, zazwyczaj pod chwytliwy podkład. Poza tym takie kawałki jak "Brud" są w sam raz pod tematyke tej strony. Mniejsza o "Love4ever" którą jarała sie połowa dzieciaków, które nie byłyby w stanie podać żadnego innego kawałka Słonia, a tego słuchały po to żeby pokazać jacy to nie są "nienormalni".
Zgłoś
Kotli 2012-07-28, 20:10
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem