Na freestyle Eldoki.Jestem jak lobo.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:35
Pan Mularz napisał/a:
To jest żenujące, tak jak zresztą cały polski Hip-hop.
Nie zgodzę się z tobą, moim zdaniem mamy całkiem solidną ekipę nawijaczy tylko trzeba się zagłębić w temacie trochę, podrzucam ci klasyka
Eldo faktycznie się tu zbłaźnił, ale jego utwory są całkiem inne. Sam mam 4 jego płyty i teksty znam na pamięć. Mówią bardzo dobrze o dzisiejszych mediach o życiu i przemijaniu i o pamięci, a także o wojnie.
to jest np. kawałek eldo o ojczyźnie. warto posłuchać cały
youtube.com/watch?v=2LwK8W0f3-E
a to kawalek o wojnie
youtube.com/watch?v=WJ57D9yO1Qs
youtube.com/watch?v=2LwK8W0f3-E
a to kawalek o wojnie
youtube.com/watch?v=WJ57D9yO1Qs
Bugini napisał/a:
Nie zgodzę się z tobą, moim zdaniem mamy całkiem solidną ekipę nawijaczy tylko trzeba się zagłębić w temacie trochę, podrzucam ci klasyka
Piwo za kulturę osobistą.
sobeek napisał/a:
"Eldo - Nie pytaj o nią"
Żenujący rezultat inspiracji Republiką.
"Republika - Nie pytaj o Polskę"
sobeek napisał/a:
a to kawalek o wojnie
"ELDO - DOM"
Pseudoartystyczny chłam.
Wybacz "Sobeek" moje dobitne słowa, ale tak po prostu to odbieram.
ciekawe ilu z Was, wypowiadających się tu o rapie ma o nim jakiekolwiek pojęcie.
czek dis ałt i morda w kubeł gimbusy
sadol.pl/czego-sluchaja-sadysci-vt7376,1605.htm1296462
czek dis ałt i morda w kubeł gimbusy
sadol.pl/czego-sluchaja-sadysci-vt7376,1605.htm1296462
sobeek napisał/a:
Eldo faktycznie się tu zbłaźnił, ale jego utwory są całkiem inne. Sam mam 4 jego płyty i teksty znam na pamięć. Mówią bardzo dobrze o dzisiejszych mediach o życiu i przemijaniu i o pamięci, a także o wojnie.
To niech wiersze pisze, będzie z tego większy pożytek...
Zupełnie nie rozumiem robienie z tego muzyki - w muzyce najważniejsze są dźwięki, słowa są dodatkiem. Zresztą podkład we wszystkich utworach z gatunku rap/hip-hop brzmi jak tworzony przez pięciolatka na keyboardzie Casio.
Słuchałem rapu i nadal słucham ale już mniej na rzecz metalu i rocka. I nie zgadzam sie ze stwierdzeniem ze np "polski hip-hop jest żenujący". Nie mówie tu o Eldo którego nigdy nie lubiłem ale weźmy na to Piha lub Słonia. Mają naprawde dobre kawałki, zazwyczaj pod chwytliwy podkład. Poza tym takie kawałki jak "Brud" są w sam raz pod tematyke tej strony. Mniejsza o "Love4ever" którą jarała sie połowa dzieciaków, które nie byłyby w stanie podać żadnego innego kawałka Słonia, a tego słuchały po to żeby pokazać jacy to nie są "nienormalni".
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie