Jako że my meżczyźni mamy dzis swoje święto przedstawiam wam pana Leszka Lewińskiego który juz od 18 lat z pietyzmem odwzorowuje prawdziwe szlaki kolejowe w skali 1:87 robiąc praktycznie coś z niczego.
A ty się lamusie chwalisz że masz zakurzone Piko w szafie
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ezoteryk napisał/a:
Ale o k🤬a jakie święto ci chodzi ?
Ja p🤬le... o Dzień Dziecka...
konto usunięte
2013-06-01, 20:30
Ma koleś racje, to jest sztuka, a nie zdjęcie jakiegoś kolesia sikającego na krzesło...
Zawsze marzyłem o takiej kolejce. No cóż, musiały mi wystarczyć budynki po paczkach herbaty oraz chińska kolejka na baterie.
konto usunięte
2013-06-01, 20:49
coś pięknego.
konto usunięte
2013-06-01, 20:54
zajebista diorama
Ładne, jak prawdziwe! Pozdrawiam Runowo Pomorskie!
konto usunięte
2013-06-01, 21:46
Miałem przyjemność Pana Leszka poznać osobiście. Warto dodać że Pan Leszek jest zastępcą dyrektora do spraw technicznych w Zakładzie Linii Kolejowych w Gdyni.
konto usunięte
2013-06-01, 21:49
To nie jest ładne, to jest zajebiste.
konto usunięte
2013-06-01, 22:25
18 lat składania to dopiero nabijanie expa, ja p🤬le, ciekawe jak by się poczuł gdyby brudny menel wpadł mu na tą makietę, a potem narzygał.
konto usunięte
2013-06-01, 23:21
K🤬a no nie... Wchodzę na sadola a tam Lewiński - najbardziej znienawidzona morda w środowisku modelarskim...
konto usunięte
2013-06-02, 2:46
bosz112 napisz na pw czemu tak jest. Jakieś potwierdzone info.
Nie na pw. Niech pisze tutaj... chętnie poczytam
303 napisał/a:
18 lat składania to dopiero nabijanie expa, ja p🤬le, ciekawe jak by się poczuł gdyby brudny menel wpadł mu na tą makietę, a potem narzygał.
Nie wiem, za to ty możesz nie długo poczuć w swojej grocie nestle prawdziwego mężczyznę.
Świetna sprawa, podziwiam zaangażowanie i samą makietę która jest najwyższej klasy

.
konto usunięte
2013-06-02, 13:14
Ten post sprawił coś niesamowitego - uśmiechnałem się, przypomnialo się dzieciństwo, a przynajmniej lepsze jego elementy. Pierwszy raz od baaardzo dawna...
Brawa dla tego Pana i dzięki za posta.