👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

up@ Dziękuje. Nawet nie wiesz jak wiele znaczy to, że ktoś cie rozumie.
Ale nie rób sobie nadziei i tak Ci nie obciągnę.
Nie. Poważnie, dzięki...
Ale nie rób sobie nadziei i tak Ci nie obciągnę.

Nie. Poważnie, dzięki...

Mój wuja kiedyś chomika reanimował !! nawet sztuczne oddychanie było!!
niestety chomik tego nie przeżył...
niestety chomik tego nie przeżył...

a teraz włączcie filmik jeszcze raz, zgaście monitor i wyobraźcie sobie, że macie na imię Sugar.

hmm.... ciekawe , dlaczego ta pani nie pozowlila pieskowi pochodzic po reanimacji ?
po minie psiaka po powrocie do zywych widac ze hasal juz po bezkresnych trawnikach valhalli

Sadistic schodzi już na psy
.. I to nawet nie przez takie filmiki, ale zbyt dużą liczbę udzielającej się mentalnej gówniarzerii, która mimo swojego żałosnego poczucia humoru, totalnego braku wyczucia i chęci bycia "fajnym" musi się koniecznie tutaj wylansować
.. Żałosne to
PS: Co do filmiku to trzeba stwierdzić jedno - tej kobiecie POTRZEBA FACETA! Bo przywiązanie przywiązaniem ale to jest tylko pies i nie można o tym zapominać .. tymczasem ona rozpacza jakby jej zabili matkę, ojca, męża, dzieci, babkę, dziadka oraz całą resztę rodziny, do tego spalili dom, zgw🤬cili i na koniec jeszcze okradli .. Podejrzewam, ze ten pies nie bez powodu zaczął zdychać, pewnie były szczęśliwszy w psich zaświatach ;]

PS: Co do filmiku to trzeba stwierdzić jedno - tej kobiecie POTRZEBA FACETA! Bo przywiązanie przywiązaniem ale to jest tylko pies i nie można o tym zapominać .. tymczasem ona rozpacza jakby jej zabili matkę, ojca, męża, dzieci, babkę, dziadka oraz całą resztę rodziny, do tego spalili dom, zgw🤬cili i na koniec jeszcze okradli .. Podejrzewam, ze ten pies nie bez powodu zaczął zdychać, pewnie były szczęśliwszy w psich zaświatach ;]

@neoneron
Najbardziej inteligentny pojazd na tym serwisie. Gratulacje
Najbardziej inteligentny pojazd na tym serwisie. Gratulacje
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie