Mnie też się podobają kobiety na motocyklach
Była kiedyś taka jedna we wrocku, w obcisłych skórach jeździła. Jak zdejmowała kask to tak ludzie spiepszali, że mało nóg se nie łamali
Była kiedyś taka jedna we wrocku, w obcisłych skórach jeździła. Jak zdejmowała kask to tak ludzie spiepszali, że mało nóg se nie łamali
To tak, jak z facetami
Mnie tam się podobają kobiety na motocyklach...
A mnie zawsze odstręczały, nie wiem czemu. Motocykl wydaje się być jakiś... brudny i nie pasujący do kobiety.
Mnie tam się podobają kobiety na motocyklach...
Mi też
To tak, jak z facetami wszyscy przystojni dopóki mają kaski... 😍
Ja mam 1,73 więc takie jak Ty nie zwracają na mnie uwagi nawet w kasku : )
[ Dodano: 2025-10-14, 09:19 ]
One pchają się na motor tylko po to żeby dobrze na nim wyglądać. Zobaczcie sobie grupki motocyklowe na FB w których ludzie chwalą się zdanym prawkiem i fotkami przy motorku
Ja mam 1,73 więc takie jak Ty nie zwracają na mnie uwagi nawet w kasku : )
One pchają się na motor tylko po to żeby dobrze na nim wyglądać. Zobaczcie sobie grupki motocyklowe na FB w których ludzie chwalą się zdanym prawkiem i fotkami przy motorku .
No coś Ty... 1.73 to nie jest tragedia
ja mam 1.64
StaryIdiota napisał/a:
Wszystkie kobiety są ładne... póki nie zrobią sobie tatuażu.
Black_Hole napisał/a:
Ty ale to prawda jak nasrane we łbie trzeba mieć żeby zrobić sobie tatuaż
A ja się bardzo cieszę, że istnieją ludzie o takich poflądach jak wy. Podobnie jak cieszę się, że istnieją np. geje.
I bardzo wam wszystkim jestem wdzięczny, że dzieki wam wszystkim więcej lasek zostaje dla mnie i innych nieco mniej zabetonowanych mentalnie ziomeczków.
Dziękuję
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie