Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:23
🔥 Wiesz kim jestem? - teraz popularne
elim 2025-10-12, 17:29 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
JerseyDevil 2025-10-12, 17:30 2
🙂

Zgłoś
Jaten 2025-10-12, 17:59 2
Burek13 napisał/a:

Mnie też się podobają kobiety na motocyklach

Była kiedyś taka jedna we wrocku, w obcisłych skórach jeździła. Jak zdejmowała kask to tak ludzie spiepszali, że mało nóg se nie łamali
Zgłoś
ajka 2025-10-12, 19:31 2
Jaten napisał/a:

Była kiedyś taka jedna we wrocku, w obcisłych skórach jeździła. Jak zdejmowała kask to tak ludzie spiepszali, że mało nóg se nie łamali

To tak, jak z facetami wszyscy przystojni dopóki mają kaski... 😍
Zgłoś
Tweed 2025-10-12, 22:07
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mdmm 2025-10-12, 22:57 1
JoSeed napisał/a:

Mnie tam się podobają kobiety na motocyklach...

A mnie zawsze odstręczały, nie wiem czemu. Motocykl wydaje się być jakiś... brudny i nie pasujący do kobiety.
Zgłoś
Edys45 2025-10-13, 20:38
JoSeed napisał/a:

Mnie tam się podobają kobiety na motocyklach...

Mi też
Zgłoś
lukaszdzi 2025-10-14, 9:17
JoSeed napisał/a:

To tak, jak z facetami wszyscy przystojni dopóki mają kaski... 😍

Ja mam 1,73 więc takie jak Ty nie zwracają na mnie uwagi nawet w kasku : )

[ Dodano: 2025-10-14, 09:19 ]
One pchają się na motor tylko po to żeby dobrze na nim wyglądać. Zobaczcie sobie grupki motocyklowe na FB w których ludzie chwalą się zdanym prawkiem i fotkami przy motorku .
Zgłoś
ajka 2025-10-14, 9:44
lukaszdzi napisał/a:

Ja mam 1,73 więc takie jak Ty nie zwracają na mnie uwagi nawet w kasku : )
One pchają się na motor tylko po to żeby dobrze na nim wyglądać. Zobaczcie sobie grupki motocyklowe na FB w których ludzie chwalą się zdanym prawkiem i fotkami przy motorku .

No coś Ty... 1.73 to nie jest tragedia
ja mam 1.64
Zgłoś
Radian1 2025-10-14, 20:05
smc napisał/a:

StaryIdiota napisał/a:
Wszystkie kobiety są ładne... póki nie zrobią sobie tatuażu.

Black_Hole napisał/a:
Ty ale to prawda jak nasrane we łbie trzeba mieć żeby zrobić sobie tatuaż

A ja się bardzo cieszę, że istnieją ludzie o takich poflądach jak wy. Podobnie jak cieszę się, że istnieją np. geje.
I bardzo wam wszystkim jestem wdzięczny, że dzieki wam wszystkim więcej lasek zostaje dla mnie i innych nieco mniej zabetonowanych mentalnie ziomeczków.

Dziękuję
Zgłoś
smc 2025-10-14, 22:39 3
Zgłoś
Sadziik 2025-10-20, 23:27
grunt ze cycuszki cale
Zgłoś
Lisek112 2025-10-29, 21:04
@JoSeed: Szczególnie jak taka motoc🤬ka dupsko wypnie na moto, b. romantyczny widok 🙃.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem