👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam pytanie. Czy w filmie jest scena skoku z okna? Bo nie wiem czy obejrzeć czy nie

Pier**lenie. Taa, bo polska rap scena to kradzione mudżińskie bity, teksty pisane podczas czytania ulotki domestosa na sraczu i nawijka w piwnicy na zaćpaniu... Raperzy to też poważni muzycy, podkład, tekst jest ich, a teksty wielu są dużo sensowniejsze niż ten kicz puszczany szarym masom dziś. Nasłuchaliście się o JP i tyle o rapie wiecie. Gimbusów nie chcecie, a jak gimby co poniektórzy się zachowują
PS. Nie byłem na filmie, słyszałem, że konkret. Nie wiem jak wy ale nie umiem ocenić czegoś, czego nie widziałem, ewentualnie po trailerze...

PS. Nie byłem na filmie, słyszałem, że konkret. Nie wiem jak wy ale nie umiem ocenić czegoś, czego nie widziałem, ewentualnie po trailerze...

Od 2:03 zajebisty koleś nie pozuje, nie uznaje się za fana, obejrzał żeby obejrzeć i tyle, bardzo fajnie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie