👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

To nie jest dakan, po głosie domyślam się że to ten koleś od np. poradnika 'jak wyłączyć komputer'

Przez 6:38 min jest recenzja z menu gry, niesamowicie interesujące
Jestem ciekaw jak długo by mu zajęło odpalanie gry w języku Japońskim

Jestem ciekaw jak długo by mu zajęło odpalanie gry w języku Japońskim

To dakann a nie żaden Kamil... Dakann to wrzucał ostatnio na swoje konto na YT.
Tak, tak ludzie to jest Dakann
Mnie osobiście śmieszy ta wideorecenzja ale pewnie nie jestem jeszcze tak wielkim SADOLEM żeby wszystko mieszać z gównem tak jak 3/4 społeczeństwa tutaj

Mnie osobiście śmieszy ta wideorecenzja ale pewnie nie jestem jeszcze tak wielkim SADOLEM żeby wszystko mieszać z gównem tak jak 3/4 społeczeństwa tutaj

"O murzynem można grać i to jest fajne, chociaż nie wiem kto by murzynem chciał grać"

"Kamil Steinbach " o ile to jego prawdziwe imię.
EDIT: Rzeczywiście dakann...

EDIT: Rzeczywiście dakann...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie