carl92 napisał/a:
Nie wiem jak myjecie dupę skoro śmierdzi wam ręcznik gównem po umyciu.
a kto Ci napisał, że dupą? Ręcznik po jakimś czasie śmierdzi już taką wilgocią czy jak by to nazwać.. Ale pewnie osoba której cały czas pierze matka nie ma o tym zielonego pojęcia..

Tyle dziewczyny mają ręczników żeby było higienicznie a potem i tak facetowi ssą k🤬sa, miziają wora albo mlaskają rowa. Gdzie tu sens?

Ja mam takie duże ręczniki i robie tak, że środek jest przeznaczony na dupe i jaja. Skrajne końce na ryj i ręce, a "śróddzidydzidzie" na reszte ciała

Ja to rozszyfrowalem w prosty sposob.Zawsze mam recznik z dwoma roznymi odcieniami z jednej i drugiej strony.Ta ciemniejsza wycieram glowe itd. a ta jasniejsza dupe i jaja na koncu:D

tokwone napisał/a:
Bo dziewczyny nie srają.A czemu u Dziewczyn nie ma ręcznika "Dupa"?
Tylko idiota najpierw wyciera dupe, a potem twarz^^
podpis użytkownika
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś inteligencja pozaziemska jest to, że się z nami nie kontaktują.

Z waszych postów wnioskuje że po kąpieli dalej macie brudną dupę :/ może należałoby ją umyć i nie będzie problemu przy wycieraniu się jednym ręcznikiem
A ja czekam aż wyschnę, nie trwa to długo bo myję się w temperaturze w której paruje metal. Nie ma to jak gorąca woda. Najgorsza sprawa jeśli mokry ręcznik pozostawi się zklumprowany gdzieś na krześle i już następnego dnia wydobywa się od niego dziwny zapach stęchlizny
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Jakie to życiowe

podpis użytkownika
Ból jest najlepszym nauczycielem. Tylko nikt nie chce być jego uczniem.
Laski są o wiele ohydniejsze od facetów. Powiem Wam to każdy mieszkaniec akademika z koedukacyjnymi kiblami...
carl92 napisał/a:
Nie wiem jak myjecie dupę skoro śmierdzi wam ręcznik gównem po umyciu.
Łahahahaha dokładnie człowieku. Hahahaha