Piszą w prasie, mówią w mediach
Przekazując w sposób szczery
Skacze dziś głupota ludzka
Z wysokości Stratosfery
Znajdzie się już wkrótce heros
I odważy się spróbować
I balonem wzleci wyżej
Księżyc w "D" pocałowa
tak właśnie widzę to całe zamieszanie...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeśli to Twój wierszyk to bez piwa się nie obejdzie:)
konto usunięte
2012-10-15, 6:53
@rafg
Gamoniu chyba nie wiesz ile osob stracilo zycie by on sobie mogl od tak skoczyc. Zanim zaczniesz cos pisac przejrzyj dokladnie temat kilka lat wstecz.
Tekst z weszło:
"To były fajne cztery minuty. Czterominutowy film o pasji, o fantazji, o przekraczaniu barier, o wychodzeniu poza schemat. O człowieku, który może dokonać rzeczy niewyobrażalnych. O emocjach skoczka i emocjach rodziny czekającej na dole. Czterominutowy film instruktażowy, że każdy może w życiu zrobić coś, z czego będzie dumny. Felix Baumgartner zawiesił poprzeczkę – w przenośni i dosłownie – bardzo wysoko, ale to jest jego prywatna poprzeczka. Każdy ma swoją. Niżej, wyżej – nieważne. Ważne, by w ogóle jakąś poprzeczkę zawiesić i by chociaż spróbować ją pokonać.
Ważne, by mieć marzenia."
konto usunięte
2012-10-15, 7:54
rown
2012-10-15, 8:19
wtf? kolejny temat o red bull stratos i nie ma komentarza popielniczki88 - "To był mały skok dla człowieka, ale ogromna reklama dla Red Bulla."??
Dziwne że nie ma jeszcze zbiorczego
Akurat Red Bull jest jedną z tych firm bez reklam których świat był by nudniejszy.
konto usunięte
2012-10-15, 11:35
Chyba zacznę kupować RedBulla. Nie dlatego, że mi to smakuje czy działa na mnie ale żeby zasilać następne tego typu wyczyny
konto usunięte
2012-10-15, 12:25
I tak BePower z biedry lepszy, bo tańszy.
DETEE brakuje czegoś w twojej wypowiedzi... że była to wina TUSKA !!
A i wierszyki zachowaj sobie na akademie w gimnazjum.....
Detee napisał/a:
Skacze dziś głupota ludzka
to się nazywa odwaga pajacu a ty byś nawet z pierwszego piętra nie skoczył p🤬deczko