Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
refleksja filozoficzno-etyczna + bonus
S................m • 2013-06-18, 16:48
Może już nie na czasie, ale w związku z wp🤬lem, który nie ominął Biedronia, naszła mnie refleksja. Jestem z tych, którzy brzydzą się damskimi bokserami, więc powiedzcie mi:

-Czy spuszczenie wp🤬lu Grodzkiej jest etyczne?

i mały bonusik od dziewczyny sadola :

Znalezione nad warszawską Wisłą
Zgłoś
KiKiZ 2013-06-19, 1:16
Ktoś jej popełni samobójstwo niedługo
Zgłoś
m................3 2013-06-19, 1:44
Na Sadolu sami modele siedzą wnioskując po komentarzach
Zgłoś
grubson 2013-06-19, 8:18 2
@no_co_Ty
Właśnie sama napędzasz tą poj🤬ą modę na odchudzanie się dziewczyn - a sama pewnie płaczesz i wp🤬lasz lody - "Boże, jaka gruba jestem"... Ogarnij się - kiedyś Marylin Monroe była uznawana za 100% okaz chodzącego seksu - a nogi miała niemalże identyczne jak ta panna ze zdjęcia.
Zgłoś
garota 2013-06-19, 8:53
"miałem właśnie najlepszy seks w życiu, mogę już odpisać, a co tam u was? "

Mnie dupa nie boli.

Btw. może i gruba ni jest ale jest rozgotowaną kluchą z wiotkimi łapami i oponką. Miła się wydaje ale wygląda słabo.
Zgłoś
Aragon1988 2013-06-19, 12:55 2
dziewczyna sadola wygląda zajebiście ale ma k🤬sa a ta jest po prostu brzydka. Dziękuję.
Zgłoś
Bila 2013-06-19, 13:08
Kto wybrzydza ten nie r🤬a,i po c🤬j ta napinka.
Zgłoś
master2711 2013-06-19, 16:19 1
za grycankę piwo!
Zgłoś
t................8 2013-06-19, 22:42
Taka ciekawostka. Chłopak który strzelił z plaska biedroniowi i sprzedał mu kopa za nagrywanie go. miał już w poniedziałek pierwsza sprawę o to.
Pedalstwo nie jest już modne, stało się bardzo korzystne...
Zgłoś
eligurf 2013-06-21, 21:31
@SZAJBAAA
"Czego się do laski przyp🤬alacie?
Przecież nic jej nie brakuje"

No właśnie nawet wszystkiego ma za dużo. Nikt tu pewnie modelki nie posuwa, ale chwalenie się "swoją" to akcja godna infantylnego prawiczka.
No i prawdziwa kobieta sadola ma c🤬ja, więc tym bardziej nie wiem gdzie tu powód do dumy. Karłowaty hipopotam z k🤬sem.

podpis użytkownika

Człowiek z wolną wolą może robić wszystko, człowiek wolny więcej.
Zgłoś
Angeltostarakurwa 2016-12-31, 4:18
patrzą na babe zamiast na napis dałny
Zgłoś