Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Odejdź od tego kąkutera starzy mówili, wyjdź na świeże powietrze marudzili, trochę ruchu ci nie zaszkodzi....

podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Folur napisał/a:
nie wiedziałem że twój c🤬j jest krzywy
Większość jest krzywa, statystycznie.
Jest lewacki c🤬j, albo prawacki.

Podstawowa zasada: NIE podpierać się ręką przy upadku. Jeśli upadek jest łagodny, to spokojnie można upaść na dupę. Jeśli jest poważny, to ręką się go nie zamortyzuje.
Folur napisał/a:
nie wiedziałem że twój c🤬j jest krzywy
Nie marudź... Ty i krzywego byś chętnie w dupe przyjął.
mwaski napisał/a:
Podstawowa zasada: NIE podpierać się ręką przy upadku. Jeśli upadek jest łagodny, to spokojnie można upaść na dupę. Jeśli jest poważny, to ręką się go nie zamortyzuje.
Może mordą się podpierać przy upadku ? K🤬a znalazł się Einstein przecież to jest instynktowne zachowanie że rece wyciągasz w chwili upadku , zagrożenia a w twoim przypadku jeszcze do czyjegoś fallusa
Teraz biceps prezentuję się znacznie okazalej. Powinien być zadowolony.