👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Może to zabrzmi dziwnie,ale dał bym sobie upier****ć rękę,żeby mieć coś takiego

Polnischefuhrer napisał/a:
pierwsze co bym sprawdził to to jak wgląda walenie konia z taką ręką
na tzw obcego
Odkryłbyś drobny błąd w kodzie i serwo miażdży Ci wacka.

podpis użytkownika
zrzutka.pl/ffm2du
Ciekawe jaką to ma siłę zacisku, po to aby zyskać przewagę nad zwykłą ręką. Np czy moża tym odkręcać śruby, np od koła samochodu od roweru od kranu itd.. tam gdzie normalnie potrzebujemy narzędzi.

Nie musiałby walić lewą, żeby czuć jakby ktoś inny mu walił

Ja bym sie bal...

ciekawe czy musi sobie planować wypady do kuchni, określać w jakiej pozycji ułożyć dłoń żeby wychodziło jak najbardziej naturalnie i płynnie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie