Główna Poczekalnia (6) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 7 minut temu
poll85 2012-06-22, 15:11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-22, 15:13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
szczepan_gks 2012-06-22, 16:34
Zgłoś
blendziooh 2012-06-22, 17:38 5
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-22, 19:41
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-22, 20:10
Zbakus masz na imie Patryk?
Zgłoś
papaj42 2012-06-23, 0:04
@soban2100 g...o cię to obchodzi czy ktoś pali czy nie. Nie paliłeś - nie wypowiadaj się, bo nie masz pojęcia jak to jest. Sam palę fajki bo po prostu to lubię, a nie dlatego żeby komuś "zaszpanować". Poza tym, moje życie - moja sprawa, jak tak bardzo cię to denerwuje, to widocznie nie masz własnego.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-23, 0:35
Palcie se pojeby. Chociaż szybciej wyzdychacie. Paliłem 5 lat i rzuciłem dlatego że nie odnalazłem w tym nic ciekawego. W każdym razie będzie pewnie fajnie patrzeć jak zdychacie, o ile nie jesteście ze mną spokrewnieni. Bo jak mój dziadek umierał, ledwo łapiąc oddech to mimo wszystko było mi bo szkoda
Zgłoś
pakicito 2012-06-23, 9:12
Cytat:

Zapodaj sposób na pw jak możesz;>

miętowe nicorette i nie 18 na dzień jak napisane na pudełku, tylko 3-5 na dzień i siłka
Zgłoś
tentypluk 2012-06-23, 9:30 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-23, 10:14
Ja rzuciłem zanim konkretnie zacząłem jak miałem kilkanaście lat, bo nie widziałem sensu w puszczaniu kasy z dymem-toż to głupota zwyczajnie, więc wystarczy pójść po rozum do głowy. Macie mózg? to go włączcie

Takie reklamy próbują ludziom włączyć mózg , ale niestety marny efekt
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem