"Więc teraz jest grupa, która twierdzi, że jest „złotą rączką”, która może przyjść i wyremontować lub naprawić twój dom, która zatrudnia tylko osoby transpłciowe i niebinarne."
I jak to ktoś zauważył.
:Czy powierzyłbyś tym ludziom pracę w twoim domu? Zainstalowanie oprawy oświetleniowej wymagało trzech z nich."
Chciałbym poczytać jakieś konstruktywne dyskusje.
W czasach jakich przyszło nam żyć.My tradycjonaliści,musimy się pogodzić z tym. Że lepiej k🤬a nie będzie.
ps:
Zaj🤬e. Widać skąd.
siewie napisał/a:
Kto to k🤬a jest osobą niebinarna ? może mi ktoś wytłumaczyć bo za h🤬ja nie rozumiem albo żyje w innym świecie
Osoby binarne to: baba lub chłop - bo są tylko dwie płcie
Te zyeby sobie wymyśliły że jest 200 płci, wieć klasyfikują się do kategorii "niebinarny".
Zresztą sami te kategorie wymyślili.
siewie napisał/a:
Kto to k🤬a jest osobą niebinarna ? może mi ktoś wytłumaczyć bo za h🤬ja nie rozumiem albo żyje w innym świecie
To osoba chora psychicznie, której się wydaję że nie jest ani chłopem, ani babą. Pozdrawiam.
siewie napisał/a:
Dawniej się mówiło takie c🤬jwieco
"Czy powierzyłbyś tym ludziom pracę w twoim domu? Zainstalowanie oprawy oświetleniowej wymagało trzech z nich."
a i tak powiesili za nisko, tak że nawet dziecko zahaczyłoby głową :')
I jak każda komusza/wegańska/tęczowa/sm🤬chowa inicjatywa, zdechnie sobie po cichutku gdzieś pod płotem. Ale najpierw narobi długów, malwersacji, nabierze dotacji i poogłasza zbiórek, a później te środki w cudowny sposób wyparują.
siewie napisał/a:
Niestety nawet jako lewak nie pojmuje wtf.
Pomimo bycia lewakiem jestem prostym czlowiekiem i znam tylko dwie plcie.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway
Czyli nie zmienia się nic. Dalej 100% facetów wykonuje ten zawód.
siewie napisał/a:
Nie binarna to znaczy że nie ma na świecie drugiej tak pop🤬lonej osoby.
Geraldinio napisał/a:
Po pierwsze pewnie zarabiają dodatkowe 10 x tyle na tiktoku publikując te pierdoły, a po drugie, c🤬jowo się cenisz. Ja na majstra czekałem prawie pół roku umawiając się chyba z czterema, jak już któryś wielmożny Pan łaskawie przyjechał (oczywiście w południe, więc musiałem z roboty sie urwać) to po 10 minutach pracy skasował stówę i jeszcze mu kuźwa musiałem kawę z ekspresu zrobić.
Gowno nie siano z tiktoka zarobisz
siewie napisał/a:
W skrócie mówiąc zj🤬a genetycznie
Fajnie. Tylko że na tym filmie nic nie jest pokazane.
Nie ma pokazane jak wierci dziurę w suficie, tylko jak wyciąga wiertło.
Nie ma też podłączają tą lampę.
Jedyne co widać to jak przykręcają osłonkę.
Mi to śmierdzi fejkiem.
siewie napisał/a:
Z🤬b, który nie wie co ma w spodniach, albo myśli że jest lodówką.
H🤬jowe myślałem do końca że kogoś prąd zajebie
Ale o co chodzi? Jedno trzyma drabinę, inno przykręca, a jeszcze inno nadzoruje
siewie napisał/a:
taka, która się nie liczy
Oczywiście że bym im powierzył kilka etapów pracy przy remoncie. Mam do zerwania azbest z szopy i komórki a szkoda mi normalnych ludzi zatrudnić.