Bardzo fajne, spot z października 2015, ale tutaj są inne niż pierwotnie głosy. Tutaj pierwotna wersja, jak dla mnie dużo lepsza!
Hmmm... Ciekawie się bawią za moje pieniądze...
Pierwszy mój post także WITAJCIE SADOLE! Grono ludzi popapranego sortu.
hku
2016-01-24, 23:50
Brakuje tylko sponsoringu Alkopoligamii
Gówniane żarcie, chipsy, czekoladki, zj🤬e napoje składające się w połowie z cukru i w połowie z gówna, ścierwo z utwardzanymi tłuszczami jak margarynki i inne kurewstwa powinny być już dawno obłożone akcyzą. Żrą takie tłuste świniaki to gówno, a potem op🤬lają się lekami przez czterdzieści lat, żeby im pikawa nie wysiadła, wszystko na mój koszt.
I nie trujcie, że na zewnątrz syf w powietrzu, a w sałacie jest wąglik, bo chociaż idealnego żarcia nie da się kupić, to nawet minimalny wysiłek, żeby o siebie zadbać, porządna dieta i pół godziny spaceru dziennie wystarczy, żeby sobie bardzo poprawić stan zdrowia.
Profilaktycznie umów się na badania pa przyszły rok bo to kolejki cię zabiją. Spoko spocik.
Konto usunięte
2016-01-25, 8:59
Jak można "reklamować" c🤬jowaciznę, na którą chcesz czy nie chcesz i tak ci zabierają kasę. To jak reklama Kim Jong Una w KRLD.
Konto usunięte
2016-01-25, 12:50
Zaraz się dowiemy że koleś, który śpiewa jako mózg gdzieś w jakiejś gazecie zadeklarował że jest pedziem a reklama propaguje homoseksualizm/gender i należy ją jak najszybciej wycofać.
Konto usunięte
2016-01-25, 13:13
To chyba pierwsze dobrze wydane pieniądze przez rząd na reklame