📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

ej dajcie sobie spokój z tymi marnymi prowokacjami albo sprzeczkami nt. religii na sadolu. A teraz właściwe pytanie za 100 punktów: to na oazach młodzież uprawia seks? :o

Arashel, weź proszki co ci pan doktor przepisał, bo tracisz kontakt z rzeczywistością.

@Kawagawa browarek za cycuszki
"Czy siwym włosom należy się szacunek tylko z racji wieku, czy warunek inny być powinien - jacy w życiu byli ? sami pięknie żyli ? innym pozwolili ?"

Arashel napisał/a:
Średni z ciebie katolik jeśli masz taki stosunek do księży i starszych pań...
"Czy siwym włosom należy się szacunek tylko z racji wieku, czy warunek inny być powinien - jacy w życiu byli ? sami pięknie żyli ? innym pozwolili ?"

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie