Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Reklama z downem
GameBoy1990 • 2010-04-05, 23:59
mnie ta reklama rozj🤬a, a szczegolnie ten down ;]

podpis użytkownika

-Tato, czy to prawda ze twoj ojciec byl debilem?
-chyba twoj!
Zgłoś
riodoro1 2010-04-06, 13:35
downy robią w tv karierę to dlatego nie dostałem się do klanu

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2010-04-06, 14:02 4
powinni stworzyć jakiś obóz na Kamczatce i tam umieścić downów z całego świata, tam by sobie wszyscy nawzajem kibicowali
Zgłoś
Chupacabra 2010-04-06, 14:17
nie wiem czy się smiać z tego filmu czy płakać..
Zgłoś
Konto usunięte 2010-04-06, 14:17
Ja p🤬lę
Zgłoś
K1Rules 2010-04-06, 14:19
Anoniomowe wypowiedzi malutkich ludzi smiejących się z niepełnosprawnego człowieka. Idź do lustra i popatrz jak ci pryszcze kompleksów narobiły.
Zgłoś
Konto usunięte 2010-04-06, 14:54
Co sie stao?
Zgłoś
EveryDayMosh 2010-04-06, 15:04 6
Zgłoś
teken 2010-04-06, 15:17 6
Serpentynka napisał/a:

Jeżeli to Cię śmieszy to znaczy że jesteś bardziej upośledzony (a raczej ograniczony) niż ten chory człowiek.

K1Rules napisał/a:

Anoniomowe wypowiedzi malutkich ludzi smiejących się z niepełnosprawnego człowieka. Idź do lustra i popatrz jak ci pryszcze kompleksów narobiły.

Witamy na Sadistic. Co robicie na tym portalu ?

Mnie najbardziej śmieszy to, że "normalni" ludzie robiąc takie kampanie jeszcze bardziej ośmieszają nienormalnych. Dopinguj im na co dzień. K🤬a skoro kampanie takie jak ta mają przesłanie, żeby nie śmiać się z upośledzonych, to dlaczego w ogóle powstają, skoro są smieszne same w sobie ? Co down się przewróci to mam mu śpiewać "nic się nie stało?" Przecież na potknięcie normalnego człowieka często reagujemy śmiechem, więc śmianie się z niepełnosprawności jest jak najbardziej normalne, co w tym dziwnego, że jego wyraz twarzy mnie smieszy ?

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2010-04-06, 17:58 2
@teken to sa ludzie z facebooka, ktorzy chwala sie znajomością tej strony (luknij na dole), a oglądaja tylko mixy utube i czytaja dowc🤬y, nie wchodza na harda bo tam sa brzydkie rzeczy, tzn, maja po nich koszmary i zmazy nocne... to ludzie ktorzy nie maja nic wspolnego ze słowem "sadyzm", chyba ze mowa o nałogowym waleniu konia, to tyle na dziś
Zgłoś
afrixnefrezil 2010-04-06, 18:56 3
gdybym mógł to bym każdego takiego downa zaj🤬, albo zrobił to bardziej humanitarnie (lulz): aborcja w przypadku takich chorób

aż człowieka krew zalewa, bynajmniej nie przez ich marne istnienie (mają tego świadomość?), a przez wyrównywanie j🤬ych szans. no co to k🤬a ma być, że jakiś wybrakus ma być traktowany na równi ze mną?
Zgłoś
Konto usunięte 2010-04-06, 19:46
@teken; wyjąłeś mi to z ust. Ci ludzie często nie widząc ich niepełnosprawności, nie widzą ich wcale. Jakby ich nie było, a oni chcą żeby traktować ich normalnie. Śmiać się z nich i z nimi.
Było poważnie. To teraz: j🤬 ich
Zgłoś
Konto usunięte 2010-04-06, 20:14
Nie widziałem wśród rozsypanych zakupów piwa "Bartek", wniosek - FeJk
Zgłoś
Konto usunięte 2010-04-06, 20:25
Boże, (znów mówie do siebie), czy wy wszyscy bierzecie reklamy dosłownie ?
Nie chodzi o to że trzeba im śpiewać gdy się wyjebią, tylko pokazać że nikt się z nich nie śmieje bo takie upośledzone dziecko nie patrzy na to jak na śmiech z upadku jeno śmiech ze swojej choroby.

A do komentów "zabić, do piachu", wiecie wolałbym aby moje podatki szły na utrzymanie takich downów a nie na socjalke dla haremu.
Zgłoś
Konto usunięte 2010-04-06, 20:50
piwa nie ma bo to nie wina tych ludzi chociaż w reklamówce mógł nieść beczke trotylu i coilguna w kieszeni wtedy nim zaj🤬 tą kasjerke wtedy było by piwo
Zgłoś
Konto usunięte 2010-04-06, 22:47
Co sie stao ?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie