Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:17
riodoro1 2010-04-06, 13:35
downy robią w tv karierę to dlatego nie dostałem się do klanu
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-06, 14:02 4
powinni stworzyć jakiś obóz na Kamczatce i tam umieścić downów z całego świata, tam by sobie wszyscy nawzajem kibicowali
Zgłoś
Chupacabra 2010-04-06, 14:17
nie wiem czy się smiać z tego filmu czy płakać..
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-06, 14:17
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
K1Rules 2010-04-06, 14:19
Anoniomowe wypowiedzi malutkich ludzi smiejących się z niepełnosprawnego człowieka. Idź do lustra i popatrz jak ci pryszcze kompleksów narobiły.
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-06, 14:54
Co sie stao?
Zgłoś
EveryDayMosh 2010-04-06, 15:04 6
Zgłoś
teken 2010-04-06, 15:17 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-06, 17:58 2
@teken to sa ludzie z facebooka, ktorzy chwala sie znajomością tej strony (luknij na dole), a oglądaja tylko mixy utube i czytaja dowc🤬y, nie wchodza na harda bo tam sa brzydkie rzeczy, tzn, maja po nich koszmary i zmazy nocne... to ludzie ktorzy nie maja nic wspolnego ze słowem "sadyzm", chyba ze mowa o nałogowym waleniu konia, to tyle na dziś
Zgłoś
afrixnefrezil 2010-04-06, 18:56 3
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-06, 19:46
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-06, 20:14
Nie widziałem wśród rozsypanych zakupów piwa "Bartek", wniosek - FeJk
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-06, 20:25
Boże, (znów mówie do siebie), czy wy wszyscy bierzecie reklamy dosłownie ?
Nie chodzi o to że trzeba im śpiewać gdy się wyjebią, tylko pokazać że nikt się z nich nie śmieje bo takie upośledzone dziecko nie patrzy na to jak na śmiech z upadku jeno śmiech ze swojej choroby.

A do komentów "zabić, do piachu", wiecie wolałbym aby moje podatki szły na utrzymanie takich downów a nie na socjalke dla haremu.
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-06, 20:50
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-06, 22:47
Co sie stao ?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem