Jak może typ któremu po głowie chodzą tylko k🤬sy oceniać laski?K🤬a nie ogarniam tego.
Wiesz....tyle kutachełe co ona miał w dupie zmiękczyło go i teraz jest wrażliwy na piękno....
Tfu....
Wiesz....tyle kutachełe co ona miał w dupie zmiękczyło go i teraz jest wrażliwy na piękno....
Tfu....

To nie jest brak jedynki, tylko duży odstęp między nimi. Chylińska też kiedyś tak miała, teraz było ją stać żeby coś z tym zrobić.
Chociaż wolałem szczerbatą Chylińską w o.n.a, niż teraz tą obecną śpiewając to gówno.
Chociaż wolałem szczerbatą Chylińską w o.n.a, niż teraz tą obecną śpiewając to gówno.
Hippo napisał/a:
Co się k🤬a dzieje z tym krajem, w tv więcej homo niż hetero ...
dokładnie....kiedyś mono, potem stereo, teraz HD i 3D
i teraz homo HD 3D.... i mpeg 4 tfu...
Najgorsze jest to że tam wybierają modelki, które są jak dla mnie strasznie chude. Gdy tylko pojawi się jakaś laseczka z fajnymi krągłościami to zaraz pedałki wyprowadzą opinie że za gruba itp. Przecież chyba każdy facet woli jak ma za co złapać, a nie jak ma tylko wieszak na ubrania.

@up Oni wolą męskie dupy, co się dziwisz, że na babskich się nie znają

*grOOby* napisał/a:
Jak może typ któremu po głowie chodzą tylko k🤬sy oceniać laski?K🤬a nie ogarniam tego.
A jak myślisz, dlaczego typowa modelka ma posturę młodego chłopca?
J🤬e pedaly. Powinni ich wyjebac z TV albo najlepiej z Polski.
Nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"
podpis użytkownika
"Rób to co robisz brat, świat jest dzikiNie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"
mnie dam pedzie nie przeszkadzaja... ale do tego programu powinien byc 1 hetero, 1 gej i baba i lezba, 1 czarny gej 1 hetero czarny baba czarna baba homo, zoltek 1 gej... no i eskimoska lezba... tak dla tolerancji
spenetrowali już sejm
*sypki drift po blacie*
podpis użytkownika
plotę bzdury*sypki drift po blacie*
Dziękuję autorom strony sadistic.pl za to, że ją stworzyli.
To jedyne miejsce w tym poj🤬ym Świecie, gdzie można jeszcze użyć słowa PEDAŁ bez strachu, że się straci wolność.
To jedyne miejsce w tym poj🤬ym Świecie, gdzie można jeszcze użyć słowa PEDAŁ bez strachu, że się straci wolność.