👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

To nie jest brak jedynki, tylko duży odstęp między nimi. Chylińska też kiedyś tak miała, teraz było ją stać żeby coś z tym zrobić.
Chociaż wolałem szczerbatą Chylińską w o.n.a, niż teraz tą obecną śpiewając to gówno.
Chociaż wolałem szczerbatą Chylińską w o.n.a, niż teraz tą obecną śpiewając to gówno.
Najgorsze jest to że tam wybierają modelki, które są jak dla mnie strasznie chude. Gdy tylko pojawi się jakaś laseczka z fajnymi krągłościami to zaraz pedałki wyprowadzą opinie że za gruba itp. Przecież chyba każdy facet woli jak ma za co złapać, a nie jak ma tylko wieszak na ubrania.

@up Oni wolą męskie dupy, co się dziwisz, że na babskich się nie znają

mnie dam pedzie nie przeszkadzaja... ale do tego programu powinien byc 1 hetero, 1 gej i baba i lezba, 1 czarny gej 1 hetero czarny baba czarna baba homo, zoltek 1 gej... no i eskimoska lezba... tak dla tolerancji
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie